Ondernemen

Handige zakelijke apps voor op je smartphone

0 reacties
Apps voor de ondernemer
Voor de zakelijke gebruiker is de smartphone steeds vaker een verlengstuk aan het worden van het kantoor. Als ondernemer ben je immers niet altijd aanwezig op je kantoor, bovendien wil je ook graag mobiel bereikbaar zijn. Hierdoor groeit de behoefte om ook onderweg gebruik te kunnen maken van een groot scala aan faciliteiten, denk bijvoorbeeld aan nieuwe marketing idee├źn of het aanpassen van je persoonlijke planning. Door gebruik te maken van slimme apps voor je smartphone kun je, als ondernemer, je tijd veel effici├źnter indelen. We zetten daarom een aantal handige apps voor de moderne ondernemer op een rijtje. Alle besproken apps zijn verkrijgbaar voor zowel android smartphones als de iPhone.

1. Nozbe
De Nozbe app is een bijzonder effectieve app voor tijdmanagement taken. Zo kun je snel mobiel inzicht krijgen in je eigen 'to-do lijstje', en je ziet gelijk welke taken zijn gedelegeerd. De Nozbe app kent daarnaast ook geavanceerde functies waaronder projectmanagement. Een mooi voordeel van Nozbe is de integratie van Twitter, je kan dan via Twitter bepaalde taken naar Nozbe sturen. Heb je als ondernemer behoefte aan meer gebruiksgemak, bekijk dan eens het alternatief in de vorm van de 'Any.Do' app. Deze app heeft vergelijkbare functies, maar is een stuk eenvoudiger in gebruik.

2. Hootsuite
Als je als ondernemer veel gebruik maakt van social media als marketingtool kan je eigenlijk niet om Hootsuite heen. Met deze app kun je diverse social media accounts beheren, zoals Facebook en Twitter, om op die manier snel in te spelen op actuele discussies die raakvlakken hebben met jouw niche. Het is dan eenvoudiger om jezelf te presenteren als expert of autoriteit binnen jouw niche. Ook het inplannen van tweets is mogelijk met de Hootsuite app. Uiteraard is de app verkrijgbaar voor Android toestellen en de iPhone.

3. Toggl
Voor elke ondernemer is tijd een belangrijke factor. Vaak bepaalt de bestede tijd ook de hoogte van de factuur voor de klant. Inzicht hebben in de hoeveel tijd die besteed is aan een bepaald project is daarom onmisbaar, zowel voor de traditionele ondernemer, maar zeker ook voor de freelancer. Met de Toggl app kun je tot op de seconde nauwkeurig bijhouden hoeveel tijd je hebt besteed per taak. De app is vergelijkbaar met de werking van de ouderwetse stopwatch, en is een ideale hulpmiddel voor de urenregistratie.

4. Lastpass
Is het lastig om alle passwoorden van je social media accounts en fora te onthouden? Geen nood! Deze app laat je alle passwords eenvoudig beheren, en slaat deze ook veilig op. Zo weet je zeker dat je eenvoudig en snel kunt inloggen op alle accounts en is de veiligheid van je online activiteiten ruimschoots gewaarborgd. De Lastpass app koppelt de gebruikte passwords aan het juiste account. Ideaal dus als je veel verschillende accounts beheert.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.