Ondernemen

Website is meer dan alleen een online visitekaartje

1 reactie
Website is meer dan alleen een online visitekaartje

Website als visitekaartje

We leven in een tijd dat we mee moeten gaan met de huidige ontwikkelingen omdat we anders helaas gewoon achter komen te lopen. Dit is vooral van toepassing op zakelijke ondernemingen en het internet. Een website voor een bedrijf is lange tijd het visitekaartje voor het bedrijf geweest. Mensen kwamen er eigenlijk alleen voor contact details etc. Dit kwam omdat de technologie nog niet goed genoeg was om het echt te gebruiken als zakelijke onderneming. Er is erg veel veranderd wat dat betreft, een website maken is ten eerste heel makkelijk geworden en je website kan nu echt dienen als lead generator.


Wordpress

Wordpress is een management systeem voor websites. Hiermee is het eenvoudig geworden om een website te maken en te beheren.
Een wordpress website bouw je tegenwoordig erg eenvoudig. Het grote voordeel daarvan is dat we geen dure webdesigners meer nodig hebben en dat geld kunnen steken in adverteren of bijvoorbeeld e-commerce.

Ooit begon wordpress als simpele CMS om een blog te onderhouden maar dit is behoorlijk uitgebreid tot het beheren van je website, blog of webshop zonder dat je HTML hoeft te kennen. Dit is een open source gratis systeem dat voor allen te gebruiken is.

Lead generator

Hieronder verstaan we het verzamelen van informatie over potentiële klanten. Door het verzamelen van deze informatie kunnen weachterhalen wat de wensen van klanten op het moment zijn, en door wat voor content zij geprikkeld worden. Met deze informatie kunnen we producten of diensten maar ook content aanbieden en op die manier de website populair en aantrekkelijk voor het publiek maken. Op die manier wordt het imago en de bedrijfsvoering versterkt en krijgen mensen een positief beeld van je bedrijf.


Social media is hierin een belangrijke speler geworden. Met social media kan je contact maken met je doelgroep en uitvinden wat ze bezig houdt. Zo kan je 'leads' vinden om je website en merk te versterken en uiteraard door te verwijzen naar je website.

Verkopen realiseren

Verkopen realiseren kunnen we doen door middel van een webshop. Een webshop opzetten is niet moeilijk maar het kan lastig zijn om een goed geoliede machine op te zetten. De klanten willen immers dat hun product op voorraad is en het op tijd geleverd word. Het kan zijn dat je webshop snel, zeer populair wordt. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal bezoekers dat je genereert en het product dat je aanbiedt. Mocht het nou zo zijn dat je website daadwerkelijk zoveel verkopen gaat genereren dat je het niet meer aan kunt moet je na gaan denken over e-fulfillment.

Als we spreken over e-fulfillment hebben we het over het uitbesteden van alle logistieke zaken rondom de artikelen die je online verkoopt. Het bedrijf dat voor de e-fulfillment zorgt, zal dan alles doen, van het in ontvangst nemen van de goederen van de groothandel tot het versturen naar klanten. Het fijne aan deze oplossing is, is dat jij je helemaal kunt storten op lead generation, het vinden van leads en kunt blijven communiceren met je doelgroep.             

1 reactie

Gefeliciteerd met uw prachtige site! Gefeliciteerd en veel geluk!
voyance gratuite par mail

jordanilla

17 November 2016 om 16:43

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.