Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

3 redenen om je kozijnen te vervangen

0 reacties

Wil je graag investeren in je woning, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Als we een suggestie mogen doen, benoemen we graag even alle kozijnen in je woning. Wellicht woon je in een ontzettend modern huis waarbij het echt niet nodig is om de kozijnen te vervangen, maar als jouw woning al meer dan twintig jaar geleden gebouwd is moet je misschien even opletten. Er zijn talloze redenen waarom jij je kozijnen zou moeten vervangen. We leggen ze graag even aan je voor, zodat jij weet wat je wint als je deze investering zal doen.

Verbeterde isolatie

Met nieuwe kozijnen gaat de isolatie van je woning waarschijnlijk direct naar een hoger niveau. Oudere kozijnen kunnen toch al snel een hoop tocht doorlaten, zeker als er ook nog enkele ramen in zitten. Door je houten kozijnen te vervangen met kunststof kozijnen, weet je zeker dat er geen enkele tocht doorheen kan komen. Dit verbetert de isolatie, wat je direct terug zal zien op je energierekening. Natuurlijk kun je nog wel ventilatiekanalen toevoegen, zodat je wel nog voldoende frisse lucht naar binnen kunt krijgen.

Meer veiligheid

Hoewel veel inbrekers door de voordeur of achterdeur naar binnen komen, zijn er ook veel ongewenste bezoekers die via ramen je woning betreden. Vooral als het raam zich bij een plat dak begeeft is de kans erg groot dat inbrekers hier graag gebruik van maken. Als jouw kozijnen wat ouder zijn en ietwat kieren, kun je hier gemakkelijk het slot vanaf halen vanaf de buitenkant. Moderne kozijnen zijn voorzien van extra beveiliging, waardoor het langer zou duren voor inbrekers om ze open te krijgen. Vaak slaan ze daarom jouw woning al over, omdat het er te moeilijk uitziet. De prijzen van kunststof kozijnen zijn het ook helemaal waard om jouw woning wat extra bescherming te bieden.

Moderne uitstraling

Als de kozijnen van jouw woning er niet zo best uitzien zal dit direct afdoen aan de complete uitstraling van je woning. Misschien is de verf er wat afgebladderd, is de verf niet zo egaal meer of zijn er simpelweg scheuren en barsten ontstaan in je oude kozijnen. Tijd voor een opfrisbeurt dus! Door nieuwe kozijnen te laten plaatsen kun je de uitstraling van je woning direct een complete upgrade geven. Als je toch bezig bent en de isolatie wilt verhogen, kun je direct dubbelglas toe laten voegen. Zo voorzie je jezelf direct van de voordelen die hierboven omschreven zijn.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.