Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen voor ondernemers Zeeland

0 reacties

Ieder jaar is het weer een verrassing voor de ondernemer in Zeeland hoe het jaar zich gaat ontwikkelen. Waar zijn de consumenten naar op zoek en hoe kun jij hier op profiteren. Probeer inzicht te verkrijgen in de trends en weet hierdoor precies wanneer er productlanceringen plaats moeten vinden. Door te onderzoeken welke nieuwe soort producten er populair worden, kun je de winkel of webshop hierop aanpassen en op het juiste moment acties te organiseren. 

Hoe en waar vind je inspiratie voor nieuwe producten?

nieuwe kansenEen van de manieren om populaire producten voor je onderneming in Zeeland te vinden kan door Google Trends te gebruiken. Via deze online pagina kun je eenvoudigweg ontdekken waar de Nederlandse consument naar op zoek is en kun je tevens achterhalen in welke regio dit is en op welk moment. Wat je bijvoorbeeld kunt zien is dat er in de zomer producten zoals de mobiele airco raamafdichting in populariteit stijgt door de warmte die de zomer met zich meebrengt. Met je eigen gezonde boeren verstand van de markt en door leveranciers van producten te contacteren en te vragen naar hun aanbod kom je tevens veel te weten over wat er gaat komen voor de consumentenmarkt. Via beurzen, shows of tentoonstellingen kun je naast inspiratie ook connecties opdoen die je voorzien van inzicht in de toekomstige markt voor de consument in Zeeland. 

Waar let de consument op in 2022?

De afgelopen jaren hebben ons wakker geschud en bewust gemaakt hoe slecht we ons bezighielden met het klimaat. De vele e-commerce activiteiten zijn onder een vergrootglas gelegd en dienen hun verantwoordelijk te nemen. Zoals de H&M fietskoeriers inzet, steeds meer koeriersdiensten van elektrische auto’s gebruik maken, zal de klant ook na gaan denken over hoe de producten die jij aanbiedt gemaakt worden en tevens geleverd worden aan huis. Neem jouw verantwoordelijkheid en loop voor de troepen uit door meer nadruk op de milieuvriendelijkheid te leggen. Start een promotiecampagne voor jouw nieuwe gezonde manier van ondernemen en productaanbod. Na verloop van tijd kan een performance marketing onderzoek jouw hierbij gaan helpen en aantonen of het zijn vruchten afwerpt in Zeeland. 

Ga social in Zeeland

De gemiddelde jongere gebruikt circa 2,5 uur per dag zijn telefoon voor sociale media. Dat kan heel wat voor jouw onderneming betekenen. Social commerce wordt steeds groter en normaler binnen de samenleving. Facebook en Instagram hebben bijvoorbeeld al shoppingervaringen en mogelijkheden ontwikkeld. Social e-commerce is een zeer krachtig middel voor de winkelier of ondernemer in Zeeland. Het verkort namelijk het klanttraject, vergroot het klantenbestand en natuurlijk de omzet. Indien je een online webshop hebt in airco apparaten zoals mobiele-airco.nl kun je via de social e-commerce nog meer bekendheid en populariteit scoren via het internet. 

De verpakking

Nog een leuk idee voor ondernemend Zeeland om dit jaar voor de klant te organiseren is het aanbieden van een persoonlijke verpakking. De klant ondervindt hier veel plezier van, zeker tijdens de pandemie wanneer een speciaal moment meer dan welkom is. Vergeet duurzaamheid hierbij niet. Gebruik bijvoorbeeld gerecyclede materialen met een leuk design of versiering die jouw waarden en merknaam verkopen. Laat de klant zien dat jij er voor hen bent maar ook voor de omgeving om ons heen. Tevens onderscheid jij jezelf van de concurrent dankzij een mooie unieke gepersonaliseerde verpakking te delen met je klant.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.