Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

Ga op stap in Zeeland met opvallend schoenen

0 reacties

Het is guur buiten, de harde wind trekt aan en de eerste hagelbuien zijn ook al weer gevallen dit najaar. Na de zomervakantie is het er misschien bij gebleven om regelmatig op pad te gaan omdat er veel vanuit huis werd gewerkt. Het mag dan minder aantrekkelijk lijken om bij het koude weer lekker op stap te gaan, maar het maakt ruimte in je hoofd waarna je er weer volop tegenaan kunt gaan. Ga je op stap, trek dan mooie, opvallende en comfortabele schoenen aan, die zijn een eerste vereiste. Zeeland verdient het om ook te voet verkent te worden.

Wie er op uit gaat stapt eerst in de auto of pakt het openbaar vervoer of de fiets om op de plaats van bestemming te komen. Waar je ook naartoe gaat, de plaats van bestemming bepaald wat voor schoeisel je aan gaat trekken. In de herfst en winter van het seizoen 2021-2022 hoef je niet bescheiden te zijn qua schoenen. Het mag allemaal gedurfder, groter en beter. Kijk trots in de spiegel en laat je voeten spreken want ze verdienen aandacht bij de vele kilometers die we per jaar maken.

schoenen

De beeldbepalende ontwerpers zoeken het in opvallende designs en kleuren. Ze laten hun fantasie out of the box gaan. Durf wat gewaagds te kopen ook als je casual of sportief gaat winkelen op de Lange Delft in Middelburg. Duik bij deze shoptocht ook eens de onbekendere boetiekjes of winkeltjes van de plaatselijke ondernemer binnen. Denk daarbij aan de Langeviele, Segeerstraat of de Sint Jansstraat. Dan merk je ook pas hoeveel sfeer historisch Middelburg uitstraalt. Misschien dat je daarbij nog een paar hippe damesschoenen op de kop kunt tikken. Lukt dat niet dan kun je altijd nog thuis op internet kijken.

Wilde zee

Winkelen kun je ook vanaf de luie bank thuis doen. Heerlijk ontspannen op je tablet of iphone. Pak er een warme kop glühwein of hete bak cappuccino bij en laat je verrassen. Ben je van plan om weer regelmatig te gaan wandelen of joggen dan is er genoeg te vergelijken. Wandelen in onze kustprovincie is altijd een belevenis op zich. Zeeland heeft wat dat betreft veel te bieden. Er zijn mega veel wandelroutes over het strand, door de duinen en over dijken. Het blijft een belevenis om ook tijdens het najaar met harde wind en wilde zee je weg te vinden langs de kustlijn. Natuurlijk kun je ook met familie buiten de provincie de bekende highlights van Zeeland bekijken. Met de klimaattop van Glasgow in gedachten is het zeker interessant om die familie eens een rondleiding te geven langs bijzondere bouwwerken die belangrijk in de strijd tegen water. Denk daarbij aan de Zeelandbrug, Deltapark Neeltje Jans of laat je overweldigen door de stormvloedkering.

 Na een stevige wandeling in het weekend is het lekker bijkomen in een café of restaurant in bijvoorbeeld Vlissingen of Zoutelande. Een warme kop chocolademelk met slagroom of een heerlijke kop snert. Eenmaal thuis duik je lekker onder de douche en daarna in bed om de week weer uitgerust en zonder stress te beginnen.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.