Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

4 cryptomunten waarin je in november kunt investeren!

0 reacties

Geld verdienen met crypto kan op veel verschillende manieren. Zo kun je dit doen met behulp van Bitvavo crypto staken, maar je zou natuurlijk ook gewoon de cryptomunten kunnen kopen om ze vervolgens hopelijk met winst te verkopen. Als je dit wilt gaat doen, moet je beslissen in welke coins je gaat investeren. Kies je voor een van de top 5 nieuwe cryptomunten of ga je juist voor Bitcoin, wat natuurlijk de meest bekende cryptocurrency is op dit moment. In dit artikel vind je een paar cryptocoins waarin investeren in november zeker een aanrader is!  


Ethereum

Ethereum is anders dan Bitcoin omdat het niet alleen een cryptocurrency is. Het is ook een netwerk waarmee ontwikkelaars hun cryptocurrency kunnen maken met behulp van het Ethereum-netwerk. Na Bitcoin is het de op één na grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie. Vitalik Buterin, een programmeur, stelde Ethereum in 2013 voor. Het netwerk ging live op 30 juli 2015, met een eerste voorraad van 72 miljoen munten, na crowdfunding in 2014. Ethereum wordt gebruikt voor gedecentraliseerde financiering, de productie en uitwisseling van niet- fungibele tokens (NFT's) en veel Initial Coin Offerings (ICO's).


Ripple

Wordt Ripple veel waard? Volgens experts wel! Ripple is een van de oudste blockchain-projecten ter wereld. Het is niet zoals de andere munten, want het doel is om grensoverschrijdende betalingen gemakkelijker te maken. Ripple is een cryptocurrency en een digitaal betalingsnetwerk voor financiële transacties dat voor het eerst werd uitgebracht in 2012. Ripple Labs creëerde XRP als een betalingstoken voor gebruik op zijn gedecentraliseerde betalingssysteem. XRP wordt gebruikt met een netwerk van validatieknooppunten in plaats van een blockchain, aangezien het bedrijf begon met een op blockchain gebaseerd systeem. Investeren in XRP is op dit moment zeker een goed idee! 


Tether

Tether, voorheen bekend als Realcoin, werd gelanceerd in 2014 en is een van de eerste cryptocurrencies die aan de Amerikaanse dollar is gekoppeld. Tether is een op blockchain gebaseerde cryptocurrency waarvan de cryptomunten worden ondersteund door een gelijke som van conventionele fiat-valuta's die op een gespecificeerde bankrekening worden bewaard, zoals de dollar, euro of Japanse yen. The Tether is een stablecoin, een vorm van cryptocurrency die de prijzen van cryptocurrency stabiel wil houden, in tegenstelling tot de grote schommelingen in de prijzen van andere veelvoorkomende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin en Ethereum. Tether was de op twee na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie in januari 2021.


 crypto munt


Dogecoin

Begonnen als een meme-cryptocurrency heeft Dogecoin een lange weg afgelegd. Het jaar 2021 was een jaar van openbaring voor de munt. De enorme stijging van 15 duizend procent maakt het een van de populairste cryptocurrencies om te kopen voordat het explodeert. Doge heeft een enorme aanmoediging gegeven aan alle altcoins die probeerden hun bestaan ​​op de markt te bewijzen. Met een enorme duw van Tesla en SpaceX-baas Elon Musk is Dogecoin een pionier geworden van een nieuwe race van digitale activa. Het is overigens wel erg risicovol om te investeren in Dogecoin, al brengt het kopen van cryptomunten hoe dan ook risico’s met zich mee. 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.