Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

Multimates worden Hubo

0 reacties

Hubo is een ijzersterk merk dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft. Met een hele mooie aanpak die je ook ervaart als je bij een winkel binnenstapt. Ze stralen kwaliteit uit en een menselijke aanpak staat voorop. Heel prettig voor de echte doe-het-zelver die ook op zoek is naar een stuk advies in de winkel. Of dit nu gaat om standaard producten of maatwerk:het is allemaal mogelijk.

Multimate
Hubo
Multimate, net als Hubo onderdeel van DGN retail, bestond ongeveer 25 jaar en heeft er voor gekozen om verder te gaan als Hubo. De merken kunnen zich op deze manier verder versterken. Het aanbod wordt goed op elkaar afgestemd en hierdoor wordt het aanbod nog veel completer. Doordat Multimate nu Hubo wordt is er ook een groter aanbod van winkels. Ze staan beide bekend om hun lokale aanwezigheid. Dit is nu nog veel beter geworden waarbij er een mooie uitstraling is. Zodat je altijd weet wat je kunt verwachten met de kwaliteit die je altijd gewend was.
Wel zo prettig en vertrouwd.

Maatwerk en acties
In de reguliere bouwmarkten gaat het veelal om standaard producten. Er is wel veel keuze in producten. Ook in de producten heb je weer soorten waar je uit kunt kiezen. Het maatwerk vind je niet in veel bouwmarkten. Hubo loopt hierin echter voorop op de andere bouwmarkten. Je kunt bij Hubo gewoon een afspraak maken om verschillende zaken over maatwerk door te nemen. Dat gaat van een kast of deur tot buitenzonwering of verschillende soorten vloeren. Doordat je hier goed advies over krijgt weet je zeker dat het goed zit. Je hebt direct contact met de expert waardoor je altijd goed geholpen wordt. Het enige wat je hoeft te doen is duidelijk aangegeven waar je precies naar op zoek bent. Extra informatie geven over de situatie bij jou thuis of op kantoor.

Een medewerker van Hubo neemt je dan stap voor stap mee in de keuzes die je moet maken. Een ideale manier om verschillende zaken aan je huis een upgrade te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om producten af te halen in de winkel. Je kunt ze online gewoon selecteren en afrekenen. Daarna is het mogelijk om deze producten af te halen in de winkel. Dat scheelt een hoop zoekwerk als je even snel nog iets moet halen. Bij Hubo zit je daarom voor elke klus goed. Of je nu op zoek bent naar gemak of advies.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.