Nieuws

Welkom op het Nieuws Weblog. 

Deze kleren moet elke vrouw in de kast hebben hangen voor de winter

0 reacties

De overgang van herfst naar winter is iets minder dramatisch op de kast dan bijvoorbeeld zomer naar herfst. Slechts een paar kleine updates aan je garderobe en je bent klaar tot april. Dus, maak het gezellig met een kopje cacao, schud die winterse doldrums van je af en begin met winkelen voor warme kleding. Overigens heb je niet alleen de onderstaande kleren nodig, je zult ook zeker winterlaarzen dames van ZOO Footwear moeten kopen om je optimaal voor te bereiden op de koude maanden die eraan zitten te komen. 

Lange jas

Zoo Footwear

Als er één plek op deze lijst is om uit te geven, is het op een jas. Het gedeelte "bedekt je kont" is belangrijk; die korte puffers zijn misschien schattig, maar ze zullen je niet echt warm houden. Wat je echt nodig hebt, is een parka die minstens tot halverwege je dij of lager komt en bij voorkeur een parka met functies die hem multifunctioneel maken, zoals inritsbare voeringen, afritsbare capuchons of optioneel bont. Kiezen voor waterdicht in plaats van waterafstotend is een goed idee, zodat je de jas in sneeuw of regen kunt dragen, wat erg belangrijk is in Nederland.


Truien

Natuurlijk weet je al dat je truien nodig hebt voor de winter, maar je weet waarschijnlijk nog niet de manier van winkelen die hierbij van belang is. Zoek ten minste twee knusse kleuren in kleuren die passen bij de meeste van wat er in je kast hangt en je zou klaar moeten zijn voor de wintermaanden. De kans is groot dat je tegen het einde van het seizoen alweer nieuwe truien hebt gekocht. Aangezien je er nu daarom maar een paar koopt, kies je voor een oversized of grofgebreide trui en een die dun genoeg is om onder je lichtere jassen te dragen.


Muts

Zelfs als je geen mutsenmens bent, koop dan een beanie. Er zijn dagen dat je het echt nodig hebt, en je hoofd bedekken met een extra laag onder je capuchon maakt een enorm verschil. Hoewel er veel modieuze mutsen zijn, hoef je op deze afdeling geen grote spender te zijn. Al voor minder dan 10 euro is het mogelijk om een mooie muts aan te schaffen, terwijl je voor een beanie ook een soortgelijk bedrag zult betalen. Natuurlijk kun je ook voor duurdere exemplaren van bekende merken kiezen, maar dat is in principe niet nodig.


Wollen sokken

Op de dagen dat je de waterdichte laarzen of outdoor schoenen voor dames nodig hebt, voeg je wollen sokken toe. Deze houden je voeten warm, vooral als je hebt gekozen voor regenlaarzen met alleen rubber. Rubber geleidt namelijk de kou. Ook drogen deze sokken snel, met als bijkomend voordeel dat ze supercomfortabel aanvoelen.


Grote sjaal

Onderschat de kracht van een grote sjaal niet. Je kunt dat ding om je gezicht wikkelen bij koude wind, het plat onder je jas dragen als een extra laag op je voorkant, of zelfs gebruiken als een deken in een vliegtuig, trein of je ijskoude kantoor. Daarom moet je zeker een grote sjaal kopen!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.