Nieuws

Dit zijn de meest veelzijdige tassen

0 reacties

Iedereen heeft wel een tas, maar past die tas ook echt bij jou? Heb je er wel eens over nagedacht welke tassen eigenlijk bij jouw karakter passen? Die jouw garderobe aanvullen en waar je echt iets mee hebt? Want als je dat met kleding doet, waarom dan ook niet met een mode-item als de tas? 

 

Overal in je huis liggen wel ergens tassen, maar het zijn eigenlijk niemendalletjes die niet zoveel zeggen. Het zijn oude exemplaren die al jaren aan je fiets hangen en die je heus zou willen vervangen door een nieuwe, maar je hebt geen idee waar te beginnen. 

Ga eerst een bij jezelf na voor welke kledingstijl jij kiest. Houd je van elegante pakken of ben je iemand die stijlvol gekleed gaat in Bohemian jurken? Ga je voor kleurrijk en frivool of val je eerder voor minimalistische outfits? Bij al deze stijlen horen tassen. Tassen die Scandinavisch minimalistisch zijn of juist lekker vintage en daarmee passen bij de Bohemian stijl. Zo is er voor iedereen wel een tas die matcht met jouw stijl en persoonlijkheid. 

Die tassen zijn er in meerdere modellen. Van de shopper tot de handtas en van de crossbodytas tot de rugzak. En dan hebben we ze nog lang niet allemaal genoemd. Clutches, Fanny packs, reistassen, telefoontasjes. Tassen zijn er te kust en te keur. Een aantal lichten we eruit, om je vast op een spoor te zetten. Uiteindelijk kies jij dan de tas die bij jou past. We gaan hier langs de rugzak en de schoudertas omdat dat de meest gebruikte tassen zijn met een grote veelzijdigheid.

De veelzijdigheid van rugzakken

Als we over rugzakken beginnen zijn we voorlopig nog niet uitgepraat. Dé rugzak bestaat namelijk niet. Er zijn enorm veel modellen en in flink veel formaten. Ga je een dagje wandelen dan kies je voor die comfortabele medium rugzak waar je een regenjack, flesje water en een stapel boterhammen in mee kunt nemen. Ga je backpacken of een weekje op reis dan heb je een groter exemplaar nodig. Een tas die stevig op de rug zit en goed op maat is af te stellen. Dan wordt sjouwen gewoon ‘goed dragen’. Scheelt ook heel wat rugblessures. Kies dus in alle gevallen voor rugzakken van een hoge kwaliteit. 

Dat geldt ook voor rugzakken die je mee naar school naar draagt. Juist die moeten goed op de rug zitten, ook tijdens die dagelijkse fietstocht naar de les. En als je kiest voor een rugzak als tas voor naar het werk is het belangrijk dat er een goed gewatteerd laptopvak in zit. Dan draag je jouw laptop veilig met je mee en kan het heel wat hebben. 

Dan hebben we het nog niet gehad over de modellen, kleuren en kenmerken van de verschillende rugzakken zoals snijvast, waterdicht, waterproof, verstevigd, duurzaam en ga zo maar door. Verdiep je er eens in en koop niet zomaar iets. Ga voor die rugzak die past wij waar je deze voor wilt gaan gebruiken en kies voor de beste en de mooiste. Welke dat is? Let goed op de verschillende modellen, het aantal vakken, of er een laptopvak inzit en ga zo maar door. Je kunt er altijd eentje vinden die bij jou past. 

Schoudertas is multifunctioneel

Een schoudertas is meer dan dat. Een schoudertas die mooie en stevige handvaten heeft die lang genoeg zijn, kan ook als een crossbodytas worden gedragen. Wel zo comfortabel en lekker veelzijdig. De schoudertas wordt niet alleen ingezet als crossbodytas, maar ook handtas of shopper. Het ligt er maar net aan voor welk formaat je kiest. De shopper is momenteel een hit en is het stadium van de boodschappentas voorbij. Shoppers zijn niet alleen functioneel, maar ook elegant en voor meer dan louter de boodschappen in te zetten. Ze kunnen prima als tas voor naar het werk dienen, want een groot aantal shoppers is uitgerust met een laptopvak. Daarnaast zijn ze goed afsluitbaar en daarmee ook als vakantietas of dagelijkse tas in te zetten voor wat dan ook maar. Misschien is de shopper als schoudertas wel de meest veelzijdige tas. 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.