den archivaris

Welkom op mijn weblog

ko en marie

3 reacties
In die moeilijke jaren dertig van de vorige eeuw brachten ko en marie het tot een verloving van negen jaar, voordat het mogelijk was om te trouwen.  Maar goed, dat lukte uiteindelijk. De eerste dag van hun huwelijk mocht Ko van de boer waar hij werkte nog vrij hebben om te wennen aan zijn huwelijkse staat. en dat was ndoig want toen al bleek dat Marie nou niet bepaald een goede kokkin was. Het was daarom niet verwonderlijk dat Ko de tweede dag voor het warme eten zijn gebed niet begon met het Onze Vader, maar een vrij gebed hield. "Heere, wil U deze maaltijd met Uw zegen bekronen."Toen was het even stil en hij vervolgde met: "We hebben die zo ontzettend nodig."  En daarmee was de eerste echtelijke ruzie een feit.  

3 reacties

Ha ha, hoe weet je dat ???? Ja, ik weet het, het is een nadenkertje. Zoals het volgende. In een hele grote kantine ging het gesprek over neuspeuteren. Totdat er iemand vroeg; hoe zou dat spul uit je oor eigenlijk smaken. Waarop er iemand zei...... De rest zal ik je besparen. De hele kantine lag wel dubbel van het lachen. Wimmie.
wim*mie

19 January 2007 om 23:23

whuaaaaaaaa mir hij is heel mooi hihihi ;)) Ik hoop voor ko dat Marie leerde koken hahahaha Maar as t er niet in zit in een vrouw dat helpen alle gebeden ter wereld niet hihihihi Liefssssssss Peet
blargh

19 January 2007 om 23:52

hij was weer leuk groetjes eboney-ivory
caro1949

20 January 2007 om 10:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.