den archivaris

Welkom op mijn weblog

beste wensen

5 reacties

Ik wens u allemaal het beste voor 2007 toe, aan de hand van een oude uit de negentiende eeuwse wens. Toen was het nog heel gebruikelijk om ter gelegenheid van verjaardagen of het nieuwe jaar een schriftelijke zegenwens aan te bieden.

Zoo ge ziek zijt, wens ik u beterschap/ zoo ge honger hebt, wens ik u eten/ zoo ge dorst hebt, wens ik u drinken/ zoo ge verdriet hebt, wens ik u vreugde/ zoo ge alleen zijt, wens ik u vriendschap/ eet bij dit alles nooit zure zult!

 

5 reacties

de beste wensen vast een zeeuw in brabant wordt juist zure zult gegeten
berb

29 December 2006 om 12:05

Wat....geen zult meer ?? En dat is nu juist zo lekker ! ! Wat is het leven dan saai, zonder zult. Wimmie.
wim*mie

29 December 2006 om 12:07

zult lust ik toch niet...en de rest...dat wens ik jou ook toe :)
gimoli

29 December 2006 om 12:21

Mir ik wens jou al het beste toe he voor 2007 :) Liefsssss Petra
blargh

29 December 2006 om 12:45

2006 dat tikt voorbij... 2007 wacht op jou en ook op mij Je denkt even terug Het lijkt zo lang geleden Wat gaat het vlug in dit Leven... Het jaar overdenkend, Wat heeft het je gebracht Is het geworden wat je ervan hoopte en verwacht... Een Bijna nieuw jaar is aangebroken Je vraagt je soms af Hoe het verder zal gaan Wat het gaat brengen aan lief en aan leed Is niet allemaal makkelijk Dat is wat je nu al weet... De dingen waarvan je spijt hebt Laat het maar gaan Gebeurt is gebeurt Het kan niet over worden gedaan... Hopend dat je van je fouten leert Geen andere mensen mee hebt bezeert Alles goed doen is een heel mooi streven Er is niemand volmaakt in dit leven... Ik wens je een Heel Goed,Gelukkig,Gezond,Pijnvrij,Fijn,Blij 2007 toe. Liefsss Knuffel Petra En natuurlijk ook namens Danny,Bazooka,Devil,Spot,Turtle,Fortuyn,Chicko,Google,En Resistance Mcwurth.
blargh

31 December 2006 om 11:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.