de mijmerboom

Welkom en mijmer mee.

lui dagje

3 reacties
lui dagje

Het was tintelend koud vanochtend. In de verte zag ik langs het water een meneer lopen. "Welke hond heb jij?"was mijn eerste gedachte. Er helemaal geen rekening mee houdend,dat het een vroege wandelaar kon zijn. Ik hield Merle in de gaten,want ook zij is argwandend richting mannen zonder hond.Ze was een eind achtergebleven en was gefixeerd door een konijnenspoor. Het was heerlijk thuiskomen bij een warme kachel.
Het was een lui dagje gisteren. Mijn man ging 's middags naar een vriend. Ik installeerde me op de bank en heb een detective zitten kijken. Daarvoor had ik nog wel met de hond aan de dijk gelopen. OP het laatste stukje verharde weg voor het gras van de dijk zat een meneer in zijn driewieler. Hij was de toeristendrukte van Vlissingen ontvlucht en kwam hier een poosje ontspannen. Ik kon het me helemaal voorstellen.Nog iemand,die graag aan het water is.
De was draait,de afwas van gisteren wacht. Nog even stofzuigen. Daarna ben ik "vrij". Als er zo weinig wind blijft,kan ik wel buiten zitten rond het middaguur.

3 reacties

Hopelijk wordt het vandaag een beetje warmer.

Daar zijn we hard aan toe, hè?

Tuinfluiter

16 May 2016 om 09:39

De zon is er nu en ik was ook al even buiten.

Gelukkig lijkt het warmer te worden dan gisteren.

paled

16 May 2016 om 09:50

Vanmiddag was het heerlijk buiten, dus je hebt vast lekker in de zon gezeten.

Leuke foto van Merle!

Tuinfluiter

17 May 2016 om 20:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.