de mijmerboom

Welkom en mijmer mee.

aanpassen

2 reacties
aanpassen

Wat is dan een nacht goed slapen een zaligheid. Ik moest nog denken aan mensen,voor wie wakker liggen het normale slaappatroon is.
Gisterenavond had ik de keukenkachel al op de waakvlam gezet. Het zomerdekbed verruilde ik weer voor de wintervariant.Dat had ik nog niet opgeruimd. De winterjas ging aan en de muts op. Ik paste me aan het veranderde weer aan.
Het was bijna spitsuur met honden uitlaten. Ik kwam er wel vijf tegen. Eerst de grote vriend rotweiler. Ik liet die meneer passeren,want hij zou van de fiets getrokken worden door zijn enthousiaste krachtpatser. Daarna wat oudere honden,waar Merle niet echt naar toe wilde.Als laatste zo'n klein bolletje wol.Ook een vriendje. Die blijft dan kronkelen,tot ook ik haar geaaid heb. Tel daar wat eenden en een konijnenspoor bij op en Merle had een goede ochtendrit.Zelf was ik ook lekker wakker gewaaid.
Er moet nog wat in de tuin gewerkt worden. Ik heb een mooi boek. En als de zon schijnt is er een windvrij hoekje. Ingredienten voor een goede zaterdag

2 reacties

Fijn dat je er weer bent Izerina en dat je opgeknapt bent.

Je heb al een goede start gemaakt vanmorgen.

Maak er verder maar een fijne dag van.

paled

14 May 2016 om 09:43

Gelukkig! Zo te lezen gaat het al beter met je!

En ja, ik heb mijn winterjas ook alweer uit de kast gehaald, hoor.

Tuinfluiter

14 May 2016 om 16:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.