de mijmerboom

Welkom en mijmer mee.

lampes Berger

4 reacties
lampes Berger

Wat heb ik een plezier van mijn lampes Berger. Elke dag branden ze minstens één keer zo'n 20 min. Ik zet dan de kookwekker. In de keukenlamp heb ik een beetje geur.Die van wasgoed,dat van buiten komt. Heerlijk. Niet alleen de hondenlucht verdwijnt. Ook kookluchtjes zijn in de korte tijd uit de keuken verdwenen.
De brandstof gaat wel snel op. Gelukkig vond ik een goedkoop merk. Sinds oktober heb ik al bijna 2 liter verstookt.Regelmatig moet ik het lontje eruit halen en de lampen bijvullen. Vooral dat antieke lampje uit de keuken heeft een klein reservoir.
Maar ik ben de overbuurvrouw nog altijd dankbaar,dat ze me over die manier van het bestrijden van hondengeurtjes verteld heeft.

4 reacties

Heerlijk he? Die geuren door je huis. Ik heb er ook een staan.. Mijn vraag was, welke is dat de goedkopere versie, ik vind indd de orginele best wel duur om veel te gebruiken.. Alvast bedankt

Maronna

de Krakertjes

05 May 2016 om 09:31

Fijn zeg, dat je er zoveel plezier van hebt.

Ik heb geen hondenluchtjes, maar wel kook- en bakluchtjes, dus zal ik zoiets ook 'ns aanschaffen.

Tuinfluiter

05 May 2016 om 10:46

 

Maronna,de site is pure-lampe.com. Ik koop de neutrale vloeistof per liter voor 13 euro.De geur koop ik wel van de echte  lampe Berger site.Maar daar gebruik ik een klein scheutje van

izerinalin

05 May 2016 om 12:33

Geweldig dat je er zoveel plezier van hebt Izerina.

paled

05 May 2016 om 19:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.