de mijmerboom

Welkom en mijmer mee.

pakjes

4 reacties
pakjes

In het dorp was het no-worm middel uitverkocht. Ook het merk anti-vlooi,dat ik voor Merle gebruik hebben ze niet. ik had geen zin weer naar d stad te fietsen. En ging zoeken. inderdaad bij de bolle winkel,waar ik de laatste maanden veel voordeliger het hondenvoer koop,had men alles.Dat wordt wachten op pakjes.
De mevrouw van het postagentschap hier weet veel van haar toko. Ik had de potloden en verftubes voor Suriname als een pakketje ingepakt.
Ze vroeg,wat er in zat. "Mag ik het openmaken en iets anders inpakken? Dan kan het al brievenbuspost weg".stelde ze voor. Haar idee lukte en het scheelde me bijna zeven euro. Dat is klantvriendelijk meedenken.
Straks moet ik even alle kruiden uit de vensterbank halen. Mijn man is bezig de ramen tochtvrij te maken. Dat zal schelen. De afgelopen winter heb ik niet minder gas verbruikt,ondanks dubbele ramen. Maar ja,als die langs de zijkanten en onderkant flink tochten verwaait alle voordeel.
Het is nu even een noordwesterstorm afwachten en dan moet goed te merken zijn,wat er verbeterd is.

 

4 reacties

Zulke mensen in een postagentschap kom je zelden tegen Izerina.

Maar fijn dat jij dit meemaakte.

 

paled

03 May 2016 om 11:20

Geweldig dat die mevrouw van het postagentschap zo met je meedacht!

Nou, zulke mensen kom je echt niet vaak meer tegen, hoor...

Tuinfluiter

03 May 2016 om 11:51

Een warme doche, toch?

Trui[tjes] Perikelen

03 May 2016 om 13:34

Klantvriendelijkheid! Ja, wie denkt er van winkelpersoneel tegenwoordig nog met je mee, zeker als het daardoor goedkoper wordt. Toch hoor ik de laatste tijd wel wat meer berichten hierover. Zou de mentaliteit toch positief aan het veranderen zijn? Laten we 't hopen. TOOS

Toos van Holstein

03 May 2016 om 17:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.