de mijmerboom

Welkom en mijmer mee.

regen

3 reacties
regen

Het gebeurt  zelden. Maar vanochtend had ik er de smoor in,toen ik het hoorde regenen. Het was regenpak aantrekken,fietsverlichting aan en op weg naar het kanaal. Daar lag in de verte een passagiersschip aangemeerd. Met een zo sterke schijnwerper,dat die me vanaf het dorp verblindde. De regendruppels op mijn bril werden prisma's. Gelukkig was er geen ander verkeer. ik moest alleen goed op Merle letten. Die zou bij het zien van een konijn gewoon voor mijn wiel langsrennen.
Thuis kwam ik in een warme keuken. Mijn man was ook wakker geworden. We zaten nog even te kletsen,ik nam ontbijt en daarna was het nog even dommelen in bed.
Gisteren proefde ik weer de lente. In een windvrij hoekje zat ik heerlijk in de zon. Ik had geen zin om in de tuin te werken. Want dan zou ik de werkelijke temperatuur gaan voelen.
Vandaag pas ik mijn aktiviteiten aan het weer aan. Met regen binnenklusjes en anders even naar de markt en in de tuin werken. Ik zie wel,wat de plannen van de weergoden zijn.

3 reacties

Je was niet de enige die vanmorgen afkeer voor het weer voelde Izerina.

Toen ik naar buiten keek wilde ik gelijk terug naar bed gaan.

paled

29 April 2016 om 10:10

Nou, wat Paled hiervoor schreef, dat voelde ik ook, hoor.

'k Had helemaal geen zin om uit bed te komen...

Maar ja, Kareltje stond voor de deur te mauwen. Die had honger!

Tuinfluiter

29 April 2016 om 10:25

Ik moest vanmorgen ook het regenpak aan buuf....gelukkig viel de nattigheid redelijk mee he, enne...het meeste valt naast je ;-)

 

froucke wielders

29 April 2016 om 18:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.