FlevoBike e-GreenMachine

Ligfiets met elektrische ondersteuning

Voorlopige evaluatie

0 reacties
Voorlopige evaluatie
Voor mijn fietsvakantie zocht ik een ligfiets met elektrische ondersteuning om mij te helpen op momenten dat ik zelf krachten tekort kwam. De e-GreenMachine is daar glansrijk in geslaagd. Ik heb fietspaden kunnen nemen waarvan ik tot voor kort alleen maar kom dromen. Het was genieten in de natuur in plaats van afzien op hellingen. Bovendien is de accu zo krachtig dat ik mij geen moment zorgen hoefde te maken dat ik tijdens een rit energie tekort zou komen. Etappes tot 90 km in geaccidenteerd terrein heb ik probleemloos op een acculading kunnen afleggen. De accu was nog lang niet leeg.
Wat ik er nog bij heb gekregen, is een onderhoudsarme fiets met een goed ademende zetel. Die eigenschappen heb ik gaande weg leren waarderen en zou ze nu niet meer willen missen.
 
De e-GreenMachine is voor mij een ideaal vervoermiddel voor fietsvakanties. Afgezien van een paar onderdelen die onderweg losgetrild raakten en die weer vastgemaakt konden worden, is de fiets uitstekend geschikt voor het zware werk.
 
Rest nu nog te wachten op de definitieve plaatsing van de krachtsensor. Dit gaat binnenkort gebeuren. Dan heb ik weer wat om te schrijven. 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.