WK Bridge 2011

Kennismaking - vrijdag 2 september 2011

0 reacties

Ter voorbereiding op de rol als vrijwilliger uitgenodigd door de organisatie voor een kennismakingsbijeenkomst in de locatie waar het toernooi gehouden zal worden, NH Koningshof te Veldhoven. Een bijeenkomst die 's avonds zou plaats vinden en het kon laat worden ..... Brabantse gezelligheid was me vooraf verteld. Voor alle zekerheid maar een kamer gereserveerd. 's Middags reeds er naar toe gegaan, ook om de omgeving te verkennen en 2 mogelijke verblijfslocaties (Bed & Breakfast) te bezoeken. Het was die middag prachtig weer dus ook daar nog van genoten. Na m'n bezoek aan Veldhoven mijn keuze voor de B&B gemaakt, heel toepasselijk : De Oude Pastorie. Wetende dat ook de speellocatie in een voormalig klooster is gesitueerd moet dat toch goed komen ..... De plaats Veldhoven ademde op zo maar een vrijdagmiddag in september sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid uit dus ook daar zal het niet aan liggen, hoewel ik me afvraag in hoeverre de inwoners op de hoogte zijn van het evenement dat er binnenkort plaats heeft.

De kennismakingsbijeenkomst was zeer nuttig en diende om ons te motiveren en te informeren omtrent wat ons als vrijwilligers te wachten staat. Het worden zeer inspannende dagen voor zowel spelers, begeleiders, organisatie alsmede de vrijwilligers : de 1e 7 speeldagen dagelijks 3 wedstrijden van 2 uur en 20 minuten, 1e sessie 's morgens om 10.30 uur, laatste 's middags om 16.45 uur dus even na 19.00 uur is het spelen afgelopen, het werk voor ons waarschijnlijk niet. Mijn inzet als vrijwilliger bleek gewenst de periode van 17 t/m 27 oktober, de periode waarvoor ik me had aangemeld, dat is nu dus definitief. 

Na afloop van de kennismakingsbijeenkomst, in de bar het goede nieuws meegekregen dat het Nederlands voetbalelftal voetbaldreumes San Marino met 11-0 had verslagen, laat het een voorbode zijn voor wat onze Nederlandse bridgers (zowel de vrouwen als de mannen) gaan presteren. Oh ja, ook bij het bridgen kennen ze dus een 3e helft ..... het was inmiddels zaterdag toen de deur van m'n hotelkamer open ging.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.