Joyce de Bruijne

Op 17 juni 2014 om 00:02 is Joyce de Bruijne geboren in het Universitair ziekenhuis te Gent. Joyce is 16 weken te vroeg geboren (630 gram en 32 cm) en ligt op de neonatale afdeling van het UZ in Gent, in deze weblog houden wij (Mark & Janita) de voortgang van Joyce bij.

Zondag, 14 december 2014

3 reacties
Zondag, 14 december 2014

Met Joyce gaat het goed. De afgelopen week is ze breder gaan lachen en meer gaan lachen. Ze kan haar beentjes steeds beter optrekken, ze houdt ramelaars vast en speelt wat meer.

Vandaag heeft Joyce al 15 ml. per uur melk gekregen. Ze heeft vandaag geen infuusvoeding en andere extra voeding gekregen. Morgen krijgt ze 19 ml. per uur. Vanaf dinsdag willen ze proberen om op verschillende momenten meer voeding via de infuuspomp in kortere tijd te geven. Ze werken er naar toe dat de overgang naar 6x80 ml. flesvoeding via de flesjes soepel gaat verlopen. Als deze laatste stap stabiel genoeg is, dan is de kans groot dat ze naar huis mag.

We zijn blij dat het proces tot dus ver goed gaat. In spanning wachten we af hoe het de komende periode zal gaan verlopen.

 

 

3 reacties

Wat fijn dat het weer goed gaat en dan hebben jullie ze misschien lekker thuis met de kerst  sterkte

v.d.waal

15 December 2014 om 08:48

Wat ziet Joyce er leuk uit met haar kleertjes aan, jullie prinsesje.Maar het belangrijkste het gaat de goede kant op nu.

wijari

15 December 2014 om 14:20

Wat een lieve foto ,

mooi meisje !!

heel veel beterschap lieve Joyce

dorinne

17 December 2014 om 21:23

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.