Joyce de Bruijne

Op 17 juni 2014 om 00:02 is Joyce de Bruijne geboren in het Universitair ziekenhuis te Gent. Joyce is 16 weken te vroeg geboren (630 gram en 32 cm) en ligt op de neonatale afdeling van het UZ in Gent, in deze weblog houden wij (Mark & Janita) de voortgang van Joyce bij.

Zondag, 23 november 2014

2 reacties

Joyce ligt nog steeds op de IC, ze vermaakt zich goed met de boekjes, speentje en mobile. Ze ligt er rustig bij en heeft weinig tot geen last van de problemen met haar darmen. Ook haar voetje is netjes aan het genezen.

Vandaag is Joyce een aantal keer onderzocht met betrekking tot haar darmen. Zo zijn er foto's genomen. De chirurg is niet tevreden over de voortgang die gemaakt is tot nu toe. Vanmiddag hebben wij een gesprek gehad hierover en kregen daar te horen dat Joyce morgen aan het begin van de middag  zal worden geopereerd. 

Ze gaan hierbij een snee in de buik maken om zo haar darmen de kunnen bekijken. Hierbij verwachten zij een streng of verkleving tegen te komen die haar darm (deels) afknelt. Tijdens de ingreep hopen ze de bron van de afknelling weg te kunnen nemen waardoor Joyce over een paar dagen weer langzaam melk kan gaan drinken. 

We zijn verdrietig en moe. Ondanks dit weten we dat God ons drieën draagt door deze zware periode heen.

2 reacties

Het zit jullie ook niet mee ik wens jullie heel veel sterkte toe en zal weer een kaarsje branden voor Joyce en hopelijk knapt ze snel weer op !!

v.d.waal

23 November 2014 om 19:22

Heel veel beterschap lieve Joyce

Ik brand een kaarsje voor jouw

Heel veel sterkte voor jullie!!

 

dorinne

23 November 2014 om 21:56

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.