Joyce de Bruijne

Op 17 juni 2014 om 00:02 is Joyce de Bruijne geboren in het Universitair ziekenhuis te Gent. Joyce is 16 weken te vroeg geboren (630 gram en 32 cm) en ligt op de neonatale afdeling van het UZ in Gent, in deze weblog houden wij (Mark & Janita) de voortgang van Joyce bij.

Zondag, 9 november 2014

2 reacties
Zondag, 9 november 2014

Van de week hebben we de uitslag gekregen van Joyce haar gehoortest. Ze heeft dit subliem gedaan, ze is geslaagd! De afgelopen dagen is ze een klein beetje gegroeid. Ze drinkt nog steeds 65 ml melk per voeding. Ze krijgt nog een klein beetje infuusvoeding. Morgen krijgen we de uitslag van de kweekonderzoeken i.v.m. haar ontsteking van de wond. De verwachting is dat ze een ander soort antibiotica gaat krijgen wat waarschijnlijk dan niet meer gegeven gaat worden via haar infuuslijn. Afhankelijk van de uitslag zal morgen bekeken worden of de infuuslijn eruit mag.

Deze week zal ze ook haar eerste inentingen krijgen. Ze zal hierna geobserveerd worden. We beseffen dat dit echt de laatste loodjes in het ziekenhuis zijn. Van sommige verpleegkundigen hebben we al afscheid genomen doordat ze deze maand niet meer werken. Het is een dubbel gevoel.

2 reacties

Sinds een paar weken volg ik jullie blog over Joyce. Zo geweldig om te zien hoe Joyce vecht, maar ook haar papa en mama die dit gevecht om te leven samen met haar hebben doorstaan. Diep respect voor jullie alle drie.

Ik wens jullie een heel lang en gelukkig leven. Geniet van elkaar en van Joyce, ze is het meer dan waard.

 

Groetjes,

Lilian

 

Litho

09 November 2014 om 23:14

Ik volg jullie vanaf de eerste dag

wat een wondertje is Joyce

Wat was ze kein toen ze geboren was

Heb ook een kaarsje voor haar gebrand

Misschien heeft u een geboortekartje over die verzamel ik

Zou daar heel blij mee zijn .

Groetjes esmee

 

 

 

dorinne

10 November 2014 om 21:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.