Joyce de Bruijne

Op 17 juni 2014 om 00:02 is Joyce de Bruijne geboren in het Universitair ziekenhuis te Gent. Joyce is 16 weken te vroeg geboren (630 gram en 32 cm) en ligt op de neonatale afdeling van het UZ in Gent, in deze weblog houden wij (Mark & Janita) de voortgang van Joyce bij.

Dinsdag, 4 november 2014

2 reacties

5 dagen nadat de voeding weer is opgestart heeft Joyce vandaag voor de eerste keer ontlasting gehad. Hier zijn wij heel blij mee, of zoals de verpleegkundige het omschreef op Joyce haar fiche: ¨Joepie¨. Ook later op de dag heeft ze nog 2x ontlasting gehad, dit is een teken dat de darmpjes goed functioneren na de operatie.

Vanmorgen is ook de chirurg langs geweest om de wond van de operatie te bekijken, hij is tevreden over de genezing van de wond. De komende dagen krijgt ze nog antibiotica om het herstel te bespoedigen.

Voor de voeding krijgt Joyce sinds vandaag flesjes van 40 ml per voeding, deze drinkt ze goed op. Wel kunnen we merken dat ze elke keer even moet wennen aan een nieuwe hoeveelheid, de gewijzigde hoeveelheden is ze snel gewend en dan drinkt ze haar flesje zonder problemen leeg. Vanavond heeft mama Joyce de fles gegeven daarna heeft ze lekker bij papa en mama gelegen.

2 reacties

Heel fijn dat het zo goed gaat met jullie meisje geniet ervan en hopelijk mag ze snel mee naar huis!!

v.d.waal

05 November 2014 om 09:29

Wat zullen jullie dankbaar zijn dat het nu zo voorspoedig gaat met Joyce.

wijari

05 November 2014 om 10:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.