Joyce de Bruijne

Op 17 juni 2014 om 00:02 is Joyce de Bruijne geboren in het Universitair ziekenhuis te Gent. Joyce is 16 weken te vroeg geboren (630 gram en 32 cm) en ligt op de neonatale afdeling van het UZ in Gent, in deze weblog houden wij (Mark & Janita) de voortgang van Joyce bij.

Woensdag, 29 oktober 2014

2 reacties
Woensdag, 29 oktober 2014

Vanmiddag heeft Joyce een paar grote stappen genomen. Ze is sinds deze morgen van de beademing af. Wel heeft ze nu nog tijdelijk een neusbril, ondertussen staat deze op ¨gewone¨ lucht. De verpleging hoopt dat ze vannacht de neusbril mogen verwijderen.

Ook is de blaaskatether en het extra infuus verwijderd. Vanmiddag is de verpleging voorzichtig begonnen met het afbouwen van de morfine, dit gaat met kleine stapjes afhankelijk van de reactie van Joyce. Ze heeft vanmiddag toch weer wat meer morfine gekregen doordat ze pijn had. De morfinebalans is nu goed.

Een groot deel van de middag is Joyce wakker geweest en heeft ze rond zich gekeken, ze was nog wakker toen wij op bezoek kwamen. Tijdens het bezoekuur heeft ze nog even naar opa en oma de Bruijne gekeken die op bezoek waren.

2 reacties

Wat gaat het snel, en Joyce houd de vinger van opa vast dat is heel goed.

Genezing gewenst voor Joyce en voor jullie nog geduld.

wijari

29 October 2014 om 23:21

Gelukkig dat het zo goed gaat en nog even en kan ze lekker mee naar huis!!!

v.d.waal

30 October 2014 om 07:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.