LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Zandvoort

1 reactie

Nee, ik heb geen foto van een race auto, of van Zandvoort, of Max Verstappen. We hebben hier wel een paar kleine modellen van de auto van Max staan. En op dit moment is deze jongeman druk zijn best aan het doen om de race te winnen. Zou wel speciaal zijn , een thuiswedstrijd. Maar ik denk dat hij elders ook wel eerste wil worden.
Als ik de plaatjes van Zandvoort zie gaan mijn gedachten meer dan een halve eeuw terug. We gingen toen samen met vrienden naar Zandvoort. en ik herinner me nog hoe ontzettend ver we moesten lopen nadat we geparkeerd hadden. En ik weet nog dat ik Jantje Lammers zag, een klein knulletje. Hij was 12 maar leek jonger. Ziet er nu nog niet slecht uit, mooi opgedroogd. 

ik weet nog dat we de racewagen van Jackie Stewart zagen, volgens mij heeft die daar toen gewonnen toen. We hadden een hele leuke dag, moesten weer ver terug lopen, en rijden , naar Tholen toe. Maar ik was er wel een keertje bij. En als ik nu al die bezoekers daar zie, met die oranjenevel over hun hoofden, denk ik, voor de t.v. is het uitzicht ook mooi. Hup Max!

1 reactie

Misschien schrijven over 50 jaar bezoekers van nu ook zo'n heerlijk nostalgisch verhaal.

Toos van Holstein

10 September 2021 om 17:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.