LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Feestje

1 reactie

Glow-in-the-dark, hebben jullie daar weleens van gehoord ? Nou, sinds kort  ben ik daarmee op de hoogte. Onze kleinzoon Raf, die vijf jaar werd, gaf namelijk een glow-in-the-darkfeestje voor zijn vriendinnetjes en vriendjes.
Ik heb natuurlijk in de loop der jaren allerlei feestjes voorbij zien komen. Ten eerste bij mijn eigen zoons. De ene is in augustus jarig, meestal waren we dan op de camping en was er genoeg te doen. Thuis kwamen er dan natuurlijk ook nog vriendjes spelen en eten. Ik weet nog dat mijn echtgenoot binnen kwam lopen, en een van die mannetjes vroeg ; wie is die vint?? Nee, de reclame van, de man die 's zondags het vlees snijdt, bestond toen nog niet volgens mij. De jongste is in december jarig, dat betekende dus in huis feesten, maar bijv. wel 's avonds in een optocht, met lampions, naar huis. Het was lekker vroeg donker. Het gebeurde ooit dat het sneeuwde, zoiets onthoud je. 

Maar voor glow-in-the-dark maak jezelf alles donker, zwart plastic voor de ramen. De gasten hadden bij hun uitnodiging allemaal fluorescerende veters gekregen die ze in hun schoenen moesten doen. Ze mochten zelf cupcakes versieren, t.shirts bewerken met fluorescerende potloden, en daarna werd het spannend, spelletjes doen in die donkere kamer waar de felle kleuren de naam van het feest echt maakten. wat te denken van sjoelen met fluorescerende stenen , en lichtgevende balspelletjes. 

Het was in elk geval heel erg geslaagd, kinderen moe, pa moe, ma moeder, en kleine broer Alef van anderhalf had ook genoten. Tegen de tijd dat die vijf is, wat gaan we dan doen  ? Ik houd jullie op de hoogte!laughing

1 reactie

Hadden wij vroeger kunnen bedenken dat er nu zulke spannende kinderfeestjes worden georganiseerd?

Toos van Holstein

16 June 2021 om 13:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.