LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Geel

2 reacties

Narcissen, door mijn echtgenoot altijd paaslelies genoemd. en dat klopt wel. Want a.s. weekend is het Pasen en overal staan deze heldergele, soms witte, soms oranjegele bloemen t pronken. Niet alleen in tuinen maar zeker ook op grasvelden. Steden en dorpen die hun inwoners blij willen zien, geven de nacissen de ruimte. Je wordt er inderaad vrolijk van. 

Vandaag 31 maart, wat was het prachtig weer. Je ziet het groen overal uitbotten. Bij ons voor het appartement is een bos, in elk geval een groot aantal bomen samen, en elke dag is de lichtgroene glans meer geworden. Bijna niet bij te houden. Een goed gevoel, maar ik merk dan ook voor mezelf dat de tijd wel heel snel gaat. Ondanks de corona, ondanks dat we met veel regels te maken hebben. En we zijn er echt niet trots op dat Tholen bijna bovenaan staat. Dat zou op een andere manier beter scoren, eerste zijn. Bijvoorbeeld als mooiste vestingstad van Nederland.

We doen ons best...

2 reacties

Prachtige bloemen. Een wandeling over de Goese wallen is een feest.

Èn....... ik heb het zelf ook altijd over paaslelies.....

han44

05 April 2021 om 12:36

Ik vind ze ook altijd prachtig, die narcissen. Echt het begin van de lente! Alhoewel, lente? Op dit moment van schrijven is het toch een tikje anders. Brrrr.

Toos van Holstein

07 April 2021 om 11:45

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.