LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

6 Jaar

1 reactie

1 Maart. 6 Jaar wonen we nu hier. Toen hebben we eerst een paar maanden gehuurd voordat we kochten. Een appartement, het is een hele overgang als je daartoe besluit. Maar we boffen geweldig met deze prachtige locatie. We genieten nu al weer van de warme zon die op ons balkon schijnt. We hebben een prachtig uitzicht, een gezellige buurvrouw op onze hal, en veel leuke medebewoners. Het appartementgebouw is ondertussen al ruim 16 jaar oud. 
Toen het gebouwd werd was er vanuit de Thoolse bevolking veel kritiek. Heel het zicht op het historische Tholen werd bedorven door deze woningen aan het water. Er kwamen indertijd dan ook veel mensen van elders hier terecht. Ondertussen hebben er al veel veranderingen plaats gevonden, door verhuizing, helaas ook door overlijdens. En de kritische Tholenaren ? Een aantal wonen er nu zelf. En kritiek, die konden de allochttholenaren nu op de Kruittoren richten. Dus , ik hoop dat ik het nog mee mag maken, ook daar zal de stem des (Thools)volks ook weer wel zwijgen na verloop van tijd.

Zo gaat het nu eenmaal. we moeten alles maar over ons heen laten komen. Net als alle ervaringen die wij hier meemaakten, veel verdriet, ook veel mooie dingen. En de pandemie die de wereldbevolking het afgelopen jaar treft.. wat kunnen we er aan doen dan ons aanpassen en goed oppassen. 

6 Jaar, ik hoop dat we nog van heel veel mooie zonsopgangen -en ondergangen mogen genieten. 
Het is voor elcks zoveel niet...(een wijze spreuk van een medeblogger die in vroegere tijd haar stukjes schreef onder de naam Wilgenroosje)

 

1 reactie

Ik hoop ook dat je nog vele jaren mag genieten van dat uitzicht. Want prachtig is het. En die veranderingen waar mensen dan tegen zijn. Kritisch blijven kan geen kwaad, maar zonder veranderingsgezindheid woonden we nu nog in holen, gekleed in dierenvellen.

Toos van Holstein

10 March 2021 om 13:01

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.