LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Tommy

2 reacties

We kregen gisteravond een logé, onverwacht. Kleinzoon Tommy, 10 jaar jong. Vanochtend werd hij weer opgehaald, want om 9.45 uur moest hij weer voor 't scherm gereed zitten, dus dat wil zeggen dat hij naar school moest. Wat 'n gedoe is het toch allemaal. Samen keken wij naar Mes op tafel en De slimste mens. Met zijn drietjes genieten dus. 
Vanochtend viel zijn aandacht op mijn 'showkast' met speldenkussens, hij heeft onlangs zelf op school ook een speldenkussen gemaakt, een cactus. en nu heeft hij mij beloofd er een voor mijn verzameling te maken, ik kijk er naar uit. 

De exemplaren op deze foto heb ik niet allemaal meer in mijn bezit, ik heb er een deel weggedaan toen we verhuisden, ik had er misschien wel 300, en daar was geen plaats voor. Maar voor een door Tommy gemaakt exemplaar is er altijd plek!!! En voor hemzelf, hebben we een grote plek in ons opa&oma-hart!

2 reacties

Mooi zoals jullie van je kleinzoon kunnen genieten. En ik ben benieuwd naar zijn cactus-speldenkussen. Overigens wel heel toepasselijk, zo'n cactus.

Toos van Holstein

20 January 2021 om 12:06

Onze kleinzoon is al 22 jaar hij studeerd (laatste periode ) bedrijfs economie, hij loopt nu stage bij een schilder bedrijf.

 

wijari

09 February 2021 om 22:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.