LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Dromen

1 reactie

Een dromenvanger. Zou dat werkelijk zo zijn? Dan hang ik er een heleboel op in ons appartement, want we dromen wat af. Dat familie en vrienden gespaard blijven voor Covid 19. Dat de mensen die nu ziek zijn of de nasleep moeten ondervinden, snel beter worden. Onze kinderen hun baan mogen behouden, en degene die geen baan heeft, er snel een zal krijgen.
Dat we van onze kleinkinderen kunnen blijven genieten zoals we nu doen.laughing

Zijn dat grote wensen waarvan ik droom? Ik denk het wel, maar ik denk ook dat veel mensen deze dromen hebben. Iedereen moet zelf een tandje bijzetten om deze dromen te verwezenlijken. Je mondkapje op, zeker in de winkels. Afstand houden, visite, al zou je ze echt graag zien, even uitstellen. Dat zijn zulke gemakkelijke taken, die kosten weinig. De mensen die nu in de zorg werken krijgen een veel zwaardere taak toebedeeld. Die wens ik mooie dromen toe, als ze de gelegenheid hebben om even lekker te slapen. 

We zien in de media dat het allemaal niet zo goed gaat in de wereld als we willen. Er wordt veel gepraat, er zijn zoveel experts en wetenschappers. Het duizelt me af en toe. En als de t.v. dan uit gaat en je in bed wil stappen, praat je samen nog verder. Weer over de huidige tijd, weer over onze dromen.

Zoals ik al zei, dromenvangers ophangen , overal...En zal ik mijn meisjesnaam veranderen in Dromenvanger, in plaats van Ottevanger ? Als dat zou helpen ? 
Maar op dit moment kunnen we alleen maar ons best doen!!! Zorg goed voor jezelf en goed voor elkaar!

1 reactie

Inderdaad gewoon ons best doen en vooral afstand houden van degenen die daar wat minder mee bezig zijn. En wat dromenvangers betreft, die heb ik heel wat zien hangen op mijn reizen door het Westen van de USA. In bijvoorbeeld dat gebied waarover ik in mijn vorige blog schreef.

Toos van Holstein

28 October 2020 om 13:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.