LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Toch nog wat...

2 reacties

2020. Een raar jaar, dat moet iedereen toch wel toegeven. Een jaar waarin heel veel veranderd is in ons leven, gelukkig zijn wijzelf gezond gebleven, dat is een ding wat zeker is. Maar een jaar waar veel veranderde voor iedereen, we missen van alles, zoals knuffels en handjes geven, we missen markten, evenementen, gezellig op terrasjes bivakkeren. Nu gaan ,heel angstvallig mensen passeren, in de supermarkt. Nee, niet kletsen samen, vanaf een afstandje hoe is 't ermee?' OK ? Ik word het nooit gewend, maar ja, ik zal wel moeten. 
Sporten, die lege stadions, wordt het allemaal ooit normaal? Ik kijk in de agenda, de bladzijden zijn zo kaal, onbeschreven, alleen het verlangen naar iets leuks is overgebleven.
Maar mensen, ik mag niet mopperen, alleen afwachten hoe alles zich gaat ontwikkelen de komende tijd.

Eén ding raakten we nog niet kwijt. Dat is de Tour de France, kijken ernaar geeft je een vakantiegevoel vanaf de stoel, als het peloton door dat mooie landschap rijdt. Hebben we Toch nog wat ...kiss

 

 

 

2 reacties

Ja Jopie, de Tour kijken is ook mijn hobby. Vooral de bergetappes zijn spectaculair.

han44

18 September 2020 om 14:44

Ons leven is inderdaad behoorlijk op de schop gegaan en dat is nog steeds wennen. Afwachten maar hoe 't met de ontwikkeling van de vaccins gaat. Dat zou de boel weer meer naar 'normaal' kunnen terugbrengen. Met een Tour de France weer in de zomer. Maar Jopie, straks kun je ook weer mooie beelden van Italië krijgen bij de Giro.

Toos van Holstein

23 September 2020 om 12:41

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.