LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Duidelijk

2 reacties

Inmiddels is het kleine mannetje op de foto 4 jaar, en die andere 80 jaar. Maar daar gaat dit niet over. Hoewel. Dat kleine mannetje is ondertussen groot en gelukkig zindelijk. Het ging allemaal niet vanzelf. Maar nu hij zover is, laat hij het ook duidelijk weten.
Vanavond gingen we met zijn ouders en broertje van 11 maanden lekker iets eten bij een prima Turks restaurant in Burgh. Daar liggen kleurpotloden en papier in een kast  waar de kinderen mee aan de slag kunnen.

Zo ook Raf, maar hij moest dat van zijn ouders eerst wel netjes vragen aan een dame die bediende. Zo geschiedde. Op zeker moment loopt Raf weer naar die mevrouw toe, terwijl zij een bestelling opneemt aan een tafel vlakbij ons, : mevrouw, mag ik alsjeblieft gaan plassen. Dan lig je toch dubbel. laughing (Je moet wel weten dat hij , (familie-genen?), een ver-dragende stem heeft.

We hebben lekker gegeten, kleinste kleinzoon Alef at voor het eerst met smaak een paar frietjes , =welkom bij de club=en iedereen sloot af met ijs of koffie. Daarna afrekenen en vertrekken. De jeugd, na drie weken in ons chalet met een overvolle auto richting huis, en wij naar ons zomerverblijf.
Raf loopt nog een terug de zaak in, en roept ik moet nog even poepen...embarassed

Zindelijk zijn, we zijn er trots op als onze kinderen/kleinkinderen zover zijn. En zeker als zij het zelf zo duidelijk verkondigen! Niks mis mee...
En weet je, ls alles goed gaat komt er over een paar jaar weer een zindelijkheidstraining. Maak je borst maar nat, want natte luiers zijn ook niet allesundecided

2 reacties

Een heel mooi verhaal Jopie !!!

han44

03 August 2020 om 21:29

Met die zindelijkheidstraining komt 't vast wel goed als ik dit alles zo lees. Zo zie je maar wat een goede opvoeding allemaal teweeg kan brengen.

Toos van Holstein

05 August 2020 om 11:13

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.