LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Wat

3 reacties

Wat een ellende rondom dat coronavirus.


Wat een mooie bloesem overal, wat een prachtige groene tinten van de bladeren rondom. Wat een lieve kleine eendjes in het water. Wat een hartverwarmende reacties van iedereen naar de verzorgers en andere mensen toe die dat nodig hebben. Wat een creativiteit leeft er onder de mensen.
Wat zijn de mensen voorzichtig met alle regels die er ingesteld zijn. Wat een gezelige telefoongesprekken met familie, waar we anders niet aan toe kwamen. Wat een leuke kaarten vallen er op de mat...

Wat gebeurt er veel de laatste weken en wat staat er veel stil...

Wat hebben we nog in het vooruitzicht.

Dat weten we niet. 

Een ding weten we wel: we zitten in het schuitje en we moeten meevaren. Wat jullie ervan denken, ik weet het niet. Wel wat ikzelf denk, dat ik blij ben met die mooie natuur, met die lieve dingen die gebeuren en dat ik blij ben dat wij nog gezond zijn.  Sterkte voor iedereen.

3 reacties

Wat een prachtige prunus is dit, groetjes Jannie

wijari

20 April 2020 om 23:57

De lente is nu inderdaad prachtig! En WAT betreft je opmerkingen met WAT? We zullen er mee moeten leven zoals 't nu gaat. Maar de rust die nu heerst, vind ik toch wel opvallend. Dan besef je hoe makkelijk we ons meestal door de maalstroom laten meevoeren. Blijf gezond in ieder geval, ik doe ook mijn best.

Toos van Holstein

22 April 2020 om 13:44

Dank voor jullie reacties Jannie & Toos.

Jopie Meerman

23 April 2020 om 10:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.