LEVENSGENIETER

Als je in een gat zit, stop dan met graven...

Paniekerig

1 reactie

Je krijgt als mens het gevoel dat de weegschaal op dit moment een beetje doorslaat. alles en iedereen moet iets weten en horen over het nieuwe virus. En het meest vervelend vind ik , dat ik denk dat de mensen die het moeten weten, er ook nog veel naar moeten gissen. Je kunt onderzoeken doen, uitslagen afwachten en dan blijkt dat een patiente in een ziekenhuis niet gecontroleerd is en naar een ander ziekenhuis vervoerd. Paniek zaait harder uit dan het virus, of toch niet ? Morgen begint de nieuwe schoolweek, de nieuwe werkweek. Wie kucht, koorts heeft, met een vermoedelijk virus in aanraking is geweest, zal thuis blijven? We gaan de komende tijd een rollercoaster van geruchten, berichten, artikelen, persconferenties etc. tegemoet.

Quarantaine, isolatie, zijn dat de nieuwe angstvirussen? Lege schappen in de winkels, blijf zitten waar je zit, en goed luisteren, en volgzaam zijn... 

Niet zoenen, las ik. Dit was zomaar even mijn hart luchten, zeker geen officieele mededeling.    

1 reactie

Ik zou graag zien dat al die officiële mededelingen meer in jouw sfeer zouden zijn. Nu is het een grote nieuwshype geworden zonder enige relativering. 

Toos van Holstein

04 March 2020 om 12:16

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.