LEVENSGENIETER

De gok van een vrouw is veiliger dan de zekerheid van een man (R. Kipling)

Omazijn

1 reactie

Vanochtend zag ik op mijn Facebook dat zij een herinnering plaatsten van twee jaar geleden, een foto gemaakt bij  voorleesontbijt bij onze kleindochter Emma. Het was toen niet de eerste keer dat ik mijn omazijn uitbuitte, eerder had ik ook bij Tommy al een keer voorgelezen, waaronder dit leuke boekje. Eipetje, de kinderen kunnen niet meer zonder tegenwoordig, willen ook niet meer zonder, want ze worden er slim van. Dat bemerk ik dagelijks, dus ook dat ik zelf ,qua kennis op al die apparatuur,  inleverembarassed.
Gelukkig mocht ik afgelopen week ook weer van mijn omazijn profiteren, toen las ik, na het nuttigen van enkele boterhammen, over de Gruffalo. 

 Wij zijn best oude grootouders, onze oudste kleinzoon is 13, en de jongste ruim vijf maanden. Dus wat dat betreft, een keertje voorlezen en een ontbijtje..ik hoef het nog niet af te schrijven. maar dan moet ik (ruim 74) wel in goede conditie blijven, of het formaat voorleesstoel moet worden aangepast!

Emma genoot in elk geval, en gelukig heb ik de foto's nog, en zij haar boek over de Gruffalo. 

Emma's vader droeg deze week een grijze  trui met daarop het woord Blauw, groot afgedruktwaarop de jongedame reageerde: papa, dat is fout hoor!.laughing 

1 reactie

Ik zou dat voorlezen maar zo lang mogelijk volhouden. Uit alles blijkt dat dit voor kinderen ontzettend belangrijk is.

Toos van Holstein

05 February 2020 om 12:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.