LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Weekend

1 reactie

Een bloemetje, dat verdient ze wel, onze sportieve schoondochter Clarinda. Ze is een hardloopster, sinds ruim een jaar 'professioneel' bezig. Eerst lopen om haar hoofd leeg te maken, daarna werd het een vorm van sportieve ontspanning, een paar keer in de week naast haar bijzonder drukke baan. en nu heeft ze haar tweede marathon achter de rug. Rotterdam was mooi, maar New York, dat was bijzonder, zeker omdat ze daar i.v.m. haar werk diverse malen was. We zijn trots, ook op onze zoon...
En die bloemen? Dat komt nog wel, als ze weer thuis is.

Het was een gezellig weekend. een vriend op bezoek die wekenlang met vakantie was , en die zijn verhaal kwam doen. Mijn zus en zwager kwamen langs, gezellig. Even bijpraten...

Maar heel leuk was de opening van een expositie met aquarellen van onze vriendin Hennie de Dreu. Ze exposeert in  't Kerkje van Ellesdiek', en zaterdag gingen we daar heen. Het was er druk, er was muziek van twee jongemannen - Dirk en Gijs- . Er hangen heel veel aquarellen, veel bloemen. Onze vriendin is nl. niet alleen met Water en Verf aan de slag, maar ze heeft heel erg groene vingers en is lid van een tuinclub. Deze dames waren dan ook in grote getale aanwezig. 
Op Zeelandnet, bij de video's valt haar werk te bewonderen. 

Ze kreeg van mij een mooie zonnehoed, niet alleen om op te zetten als ze in de tuin werkt, maar ook als letterlijk compliment CHAPEAU, dus.

Druk weekend, we vervelen ons niet als pensionado's. En deze week ? Naar de audicien, naar de oogarts, etc.. ja, je bent pensionada of niet.. 

1 reactie

Een geweldige prestatie van je schoondochter! Maar als pensionada ben je toch eigenlijk ook maar bezig met een soort marathon. Al die bezigheden vormen bij elkaar ook een mooie prestatie.

Toos van Holstein

06 November 2019 om 13:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.