LEVENSGENIETER

Respect betekent, met andere ogen kijken. ( Nicci Gerard)

Nog steeds...

2 reacties

Al heel veel jaren, bijna 14 dacht ik, schrijf ik op het weblog van ZeelandNet onder de naam Levensgenieter. En soms denk ik, daar ga ik mee stoppen, met het schrijven, en dan die naam Levensgenieter, dat klopt ook niet altijd. Want er heeft zich dikwijls een dipje voorgedaan de laatste jaren.
Maar dan toch weer, gebeurde er iets dat ik dacht, kom op Jewanna, het gaat best goed komen allemaal. En als het nu nog niet goed gaat, dan komt het misschien toch wel goed. Zo niet, dan toch, zeggen we er meestal achter.
En het is echt waar, het is dikwijls genieten. Samen met man, met kinders, kleinkinders, familie, en vooral vrienden. Die zijn onmisbaar in een mensenleven. Samen maak je veel mee, negatief en positief, dus de weegschaal blijft gelijk, en slaat zelfs door naar de positieve kant bemerk ik meer en meer.

De laatste week was het een goed weekje als Levensgenieter. Een gezellig etentje met een vriend, een leuke BBQ bij de jubilerende tennisclub van mijn husband, vanavond een mosselmaaltijd t.g.v. de 86-jarige schoonzus en 88-jarige zwager. Vanochtend met vier van onze vijf kleinkinderen geknuffeld, en nu een lekker bakje koffie met een borreltje erbij voor mijn neus.

Weet je wat, ik ga gewoon nog even door met mijn blogjes. Laet de boeren ma dosse..zeiden ze vroeger. 

2 reacties

Gewoon doorgaan Jopie. Blijven bloggen. Ik haal je toch niet meer in, Ik blog nog maar 9 jaar.

han44

01 September 2019 om 23:35

Gewoon lekker doorgaan Jopie. Dipjes hebben we allemaal.

 

GinaHeynze

02 September 2019 om 10:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.