LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Datums

2 reacties

Verjaardagen van mensen, ze zitten in mijn verstand gebeiteld. In elk geval die van jaren geleden. Zo stapte ik vanochtend uit bed en dacht meteen 12 augustus, toen was ons  nichtje in Dinteloord jarig. Helaas is ze veel te jong overleden. En er was een verjaardag van een vroegere werkgever, van een hele lieve patient die ik jarenlang verbonden heb en me met haar dan ook heel verbonden voelde.
Mensen die overleden zijn.. die mogen niet worden vergeten. Ze zijn pas echt dood als hun namen niet meer worden genoemd. Dat is toch de tekst van een lied? 
Gelukkig zijn er ook nog een heleboel datums van verjaardagen van mensen die gewoon geknuffeld kunnen worden als het zover is. Binnenkort onze oudste zoon...hij hoopt 49 te worden.
En ondertussen zitten we te wachten op een nieuwe telg in de familie, een dezer dagen komt hij op de kalender te staan. Die ga ik dus ook niet vergeten. Wie weet komt hij op zijn vaders verjaardag .. dat is voor mij dan zeker gemakkelijk, hoef ik die datum maar een keer te onthouden.

 

2 reacties

Heb wel eens het idee dat al deze dingen erg vaak vergeten worden.

Als mensen geen melding krijgen op facebook dan vergeten ze je verjaardag.

Digitale wensen vind ik ook leuk hoor maar dan wel persoonlijk en niet alleen openbaar voor het zicht van de buitenwereld.

Persoonlijke aandacht is fijn.

GinaHeynze

13 August 2019 om 10:33

Het is heel fijn als je zo attent kunt zijn bij verjaardagen. Ik probeer dat ook altijd en meestal gaat me dat goed af.

Toos van Holstein

14 August 2019 om 11:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.