LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Ei jie je weertje?

2 reacties

Het ging vanmiddag helemaal niet goed toen ik een stukje schreef. Natuurlijk over het weer, en over klagen, en over vakantie. Maar ik schreef in het Thools dialect en dat betekent dat je in je tekst allerhande tekentjes plaatst. Ik had al meer dan 300 woorden staan en wat denk je ? HET HELE SPUL WEG...Toen heb ik dus even een paar echte Thoolse lelijke woorden gezegd.
Hosternokke o.a. Maar het hielp niet, het was en het bleef weg.

Daarom nu gewoon even zo. Ei jie je weertje ? Dat is een Thoolse opmerking als je aan iemand vraagt of hij/zij het naar de zin heeft. Er zullen nu veel mensen zijn die negatief rageren. Maar, het is niet anders ..

En deze foto helpt misschien eenbeetje bij het afkoelen. Pas ondertussen goed op jezelf, op anderen, en je huisdieren.

2 reacties

We waren afgelopen week in Friesland. Daar hebben we een aantal Elfstedentocht-steden bezocht. Het meest bizarre nieuws: de rayonhoofden van de Elfstedentocht vergaderen nog steeds elke twee weken met elkaar over de ijssituatie op de Friese wateren. Waar ze dat doen? In een koelcel van een bedrijf in diepvriesproducten. Om in de stemming te komen ,,,,,,,,

han44

25 July 2019 om 00:01

Heb ik even geluk gehad dat ik hier in het Italiaanse Gubbio zat bij een temperatuur van tegen de 35 graden met een lagere luchtvochtigheid! Dat was nog wel te doen. Maar ja, zo heb ik natuurlijk wel al die recordpogingen van de temperatuur gemist.

Toos van Holstein

01 August 2019 om 10:43

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.