LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Zomaar

1 reactie

Vakantietijd , het begint eraan te komen. Zo langzamerhand zie je verhalen verschijnen, zoals tegenwoordig zo gemakkelijk gaat via de sociale media. 

Je leest en ziet de mooie locaties in het buitenland. En sommige FB-ers  zijn begiftigd met leuke vertel-en schrijf capaciteiten, zodat je je meteen kunt verplaatsen naar de omgeving waar al dat moois te zien is. Eigenlijk best gemakkelijk, hoef je daar zelf niet meer heen. De verschillen in de behoeften van die reislustigen zijn duidelijk..sommigen willen plat achterover liggen in het warme zand, anderen vermaken zich, dik aangekleed , bij de geijsers op IJsland. Maar ze genieten allemaal, gelukkig maar. Deze week volg ik een meneer die een zeer indrukwekkende reis naar de schoonheden van Italie op zijn programma heeft. Hij is daar maanden van tevoren al mee in de weer geweest om zich de materie eigen te maken...Petje af, want ik denk niet, mocht ik ooit naar Italie gaan, dat ik dan zo goed voorbereid ben.

Zo kunnen we ook altijd genieten van onze kunstenares Toos van Holstein, die in haar uitgebreide verslagen de 'luie' kunstliefhebber op een artistiek bord alle moois opdient. En wij maar smullen, en die briljante dame maar serveren. Chapeau!

Die edelweiss op mijn foto fotografeerde ik een paafr jaar geleden vlakbij huis..of liever gezegd vlakbij ons chalet. Waar dat staat ? Dat weten mijn lezers inmiddels wel. Maar vanochtend staat ons vakantieverblijf in het Buienland, scheelt maar 1 letterje met buitenland....

Straks als het droog is ga ik even wat lekkers halen , stokbroodje, wijntje, Frans kaasje, Belgisch bonbonnetje... Ardenner ham. 
Alles op mijn e.bike. 
Vakantie? Komt nog wel denk ik. Nu geniet ik alvast van jullie verhalen en foto's via die mooie moderne media!

Au revoir!

1 reactie

Hallo Jopie, wat is het hier toch stil geworden, ben eigenlijk blij dat ik je nog af en toe op facebook zie, Lieve groet Truus

Truitjes Perikelen

22 June 2019 om 09:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.