LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Koekebakker!

2 reacties

Ja, dat ben ik , een koekenbakker. Nee, niet van deze prachtige taart, die heeft Mireille gebakken. De schoondochter van mijn zwager.. Is daar eigenlijk een naam voor, voor zo'n familie-constructie?embarassed In elk geval, die taart was heerlijk . Zij bakte deze taart, en later weer andere, ter gelegenheid van het M&M-tennistoernooi. Een familietoernooi dat al jaren in Spijkenisse wordt gespeeld. En weer op de agenda staat.

Maar daar gaat het hier niet over. Het gaat erover dat ik een koekenbakker was, figuurlijk dus. Heel Tholen, postcode 4691, heeft van de Postcodeloterij per lot een bakkersbon van € 7.50 gewonnen. Ik heb 2 loten, dus 2 bonnen. Dat is niet zo moeilijk. Vanochtend dacht ik, eerst even die bonnen inleveren, ze verlopen 31 mei. 
Stapte de winkel binnen, een zaak waar ik normaliter nooit kom. Niet omdat ze er geen goede spullen hebben, maar een mens kan immers niet overal tegelijk kopen. Want een mens leeft niet van brood alleen...dat is een bijbeltekst. Voor degenen die me tot nu toe nog kunnen volgen.

In elk geval deelde de lieve mevrouw achter de toonbank mede, dat de bonnen tot volgend jaar 31 mei inwisselbaar zijn . kiss
Ik ga ze dus bewaren. Voor die keer dat ik een hele grote prijs win van de Postcodeloterij. Dan ga ik er een taart van kopen om mijn hele grote prijs te vieren!!!winktongue-out

Moet het natuurlijk wel voor 31 mei 2020 zijn...  En ik ben een beetje bang dat dit niet gaat lukken!frown!

2 reacties

Moed houden! Je hebt ten slotte een kans van ongeveer 0,000001 % en dat is nog altijd meer dan 0.

Toos van Holstein

29 May 2019 om 12:24

Ik zou ze maar gauw inwisselen. Straks ben je ze echt vergeten !!!

han44

29 May 2019 om 20:20

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.