LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Misverstandje...

1 reactie

Nee, zo groot waren ze niet. Ik moet niet overdrijven.
Het was heerlijk weer om buiten te spelen tijdens opa-en oma's oppasdag. En onze kleinzoon genoot van zijn loopfiets, step, tractor, en wat er nog meer bij zijn wagenpark hoort.
En de bak van de tractor werd net als bij een echt bouwbdrijf vol geladen met grind uit de tuin.


We hadden geen kind aan ons kleinkind. Zijn laarzen staan altijd in de aanslag in de keuken. Hij kan ze zelf aan trekken, hetzij goed of fout, re/li of andersom, maar ze gaan aan. Hij stapte vanmiddag de kamer binnen en zei: oma, ik heb tenen in de laarzen. Maar het lukte hem vanmiddag niet om ze zelf uit te doen, dus oma reageerde: natuurlijk heb je tenen in je laarzen, je hebt toch voeten?
Oma, wil je helpen ? Oma die lekker op haar gemak in de kamer zat te lezen pakt de laars: en werd bijna omver geworpen door een lading grind die bij de kleine bouwondernemer uit zijn laars viel.

Misverstandje dus..het waren stenen in plaats van tenen. En toch kan hij heel goed praten, maar misschien kan oma hem niet zo goed verstaankiss

 

1 reactie

Wat een prachtige misverstanden kunnen er toch ontstaan in de taal. En voor die andere stenen heb je beslist zevenmijls laarzen nodig.

Toos van Holstein

17 April 2019 om 11:20

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.