LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Steeds minder namen...

0 reacties

En weer moet ik een naam uit mijn adressenboekje schrappen. want zo gaat het gewoon. We kregen een rouwbrief van een 95-jarige dame die we heel veel jaren op de camping ontmoetten. Het waren geen 'vaste' bewoners, maar de familie kwam wel heel veel jaren vakantie vieren in een huisje op de camping. En met sommigen van hen kreeg je ook een vaste band. Zeker als je zelf nog met kinderen naar de caravan gaat, ze spelen samen op het sportveld, ondernemen dingen samen. dus dat schept een band.
Haar man was oorspronkelijk van Tholen afkomstig, en dat schept ook een band. Hij kwam meestal tussentijds ook nog een keertje, ook toen het huisje niet meer werd gezocht, bleef de camping, en haar bewoners toch trekken.
Jammer, zeker omdat een van beide zoons inmiddels ook al is overleden. Het aantal namen wordt steeds minder.
Natuurlijk, wij gaan dit jaar al voor het 48e jaar naar Westenschouwen, we behoren dus tot de Schouwse inboedel, en zo voelt het ook.

Maar zoals ik zei, dat in het adressenboekje al veel is geschrapt, is minder mooi. Maar in sommige gevallen wel levensloop, daar heb je vrede mee. Anderen blijven we missen...

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.