LEVENSGENIETER

GELUK IS VERDRIET DAT EVEN UITRUST.

Roerige tijd

2 reacties

Vrolijk, dat word ik van viooltjes. Die kleine smoeltjes, daar kan geen emoticon tegenop. Ook nu staat er weer een bak viooltjes op de balkontafel. Gisteren in de felle zon, en vanochtend kregen ze al een douche. Er staan ook weer paasversieringen. een beetje vroeg misschien, Maar na de Pasen gaan die meteen weg, dus dan maar een vooraf genieten.
Genieten is een gevoel dat jezelf op moet roepen, want van buitenaf wordt het niet echt met emmers binnen gebracht.
Hoewel, ik mag niet echt gaan klagen, een lieve man, een mooi stel hardwerkende kinderen en leuke kleinkinderen en fijne vrienden. Het is voor elks zovee nie (zou Wilgenroosje zeggen- dit is een naam voor de insiders).
Maar de buitenwereld is op dit moment niet op zijn best vind ik. Alle politieke statements waarbij iedereen denkt/zegt/doet of hij/zij gelijjk heeft. Met alle agressie erbij.
En dan die aanslagen vorige week, die dreigementen .. we leven ermee, we moeten wel. Maar laten we alsjeblieft in onze eigen omgeving toch proberen er wat van te maken.
Want daar is ook verdriet, twee mede bewoners van ons appartementengebouw overleden..een groot gemis in de gezinnen van de nabestaanden, sterkte ermee.
Het is het leven, ik , met de naam Levensgenieter, weet dat drommels goed.

Daarom deze foto van die lieve smoeltjes...

2 reacties

Wat mooi geschreven jopie

 

Groeten uit costa del schouwen  neee niet in spanje... Costa del schouwen duiveland haha cool

Corry de vos

25 March 2019 om 13:45

Ik ben 't helemaal met je eens, genieten moet uit jezelf komen. En als we onze eigen omgeving aangenaam maken, heeft dat ook invloed op de mensen om je heen. Daarmee kun je ook de wereld in evenwicht proberen te houden, hoe moeilijk dat soms ook is.

Toos van Holstein

27 March 2019 om 11:08

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.