LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Parijs

1 reactie

Deze foto werd weeral wat jaartjes geleden gemaakt. Het was bij een kerstbuffet in het appartement van moeder. Onze jongste met zijn vrouw. Nu zijn we zoveel jaren verder. Dit jaar zijn ze al 15 jaar getrouwd.
Ze kwamen vanmiddag thuis van een korte week vakantie in Parijs. Samen met hun kinderen, 8 en 5 jaar, bekeken en ervaarden ze alle bijzondere dingen die deze wereldstad te bieden heeft. Ze hebben er van genoten: rondvaart over de Seine, Montmartre, de Opera, het Louvre met de Mona Lisa, zitten op de trappen van de Sacre Coeur, crepes eten, de grote boulevards, de modehuizen. Parijs.. ik noem maar wat dingen. Ik vergeet de Eiffeltoren.

Wat zo bijzonder was zei schoondochter: eerst gingen we met zijn tweetjes, toen met jullie (we waren er samen met onze zoons), en nu zijn we met onze eigen kinderen daar geweest! Dat zijn herinneringen, die moet je koesteren.
Gelukkig zijn er een heleboel foto's gemaakt.

1 reactie

Mooi inderdaad zoals elke generatie opnieuw van Parijs kan genieten. Zelf ben ik er ook al weer veel te lang niet geweest. Daarin moet maar eens snel verandering komen.

Toos van Holstein

25 July 2018 om 10:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.