LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Mei

0 reacties

Een mens raakt niet uitgekeken in de natuur. Want wat is alles mooi. Ik val in herhaling, ik weet het, maar ik geniet er ook zo van. Alle bloesem, de seringen die dit jaar heel uitbundig bloeit volgens mij..En dat doet mij dan weer uitbarsten  Wenn die weisze Flieder , wieder bluht..Gelukkig lezen jullie het alleen maar, en horen jullie me niet. Het is overal prachtig groen, en het sneeuwt witte pluisjes. Jammer voor diegenen die net bezig waren hun huis te schilderenembarassed.

Het is druk overal, een lang weekend. En er waren nog scholen, midden-nederland, die vakantie hadden dus de campings zijn redelijk vol gebleven afgelopen week. Eigenaars van caravans, met een lelijk woord sleurhutten genoemd, proberen deze dagen, tot en met Pinksteren hun trotse bezit uit. Om na een paar weken ver weg te ontdekken, waren we maar gewoon in Schouwen gebleven.

De schapen met lammetjes bevolken de dijken en weilanden. Er staat ook veel roodbont vee buiten, een mooi gezicht , zo heerlijk Hollands. Want we leven in een prachtig land, ondanks alle mopperkonten en zeurpieten.
Mensen, morgen is het 10 mei. 78 jaar geleden begon de 2e Wereldoorlog. 5 Jaar later werden we bevrijd, en die vrijheid mogen we nog steeds vieren. Geniet er dus van. 

Zoals ik al eerder schreef, ik ben van na de oorlog. En dat moet zo blijven.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.