LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Kiek uut!

3 reacties

 De verkeerssituatie in Tholen is op dit moment niet optimaal. Ik zeg , op dit moment, maar eigenlijk is er met regelmaat wel wat aan te merken op de veiligheid van de weggebruikers. Maar nu is het bar en boos. De Grindweg, de toegangsweg tot ons prachtige stadje, ligt voor 7 weken opengebroken. Niet alleen om mooier, maar zeker ook veiliger te worden.
Dat mag onderhand weleens. Want Tholen Noord, dat is de benaming, is een plan van- pak'm beet -zeker 15 jaar oud. Maar het kwam niet van de grond. 
Maar de laatste jaren is er schot in gekomen en is het gaan groeien, er is nu een winkelgebied, waarbij de parkeerplaatsen, maar zeker de roulatie van het verkeer, veel problemen oplevert. Dan worden er veel huizen gebouwd, dat ziet er allemaal prachtig uit. En hopelijk genieten de bewoners van hun nieuwe stekkie.
Maar ondertussen is het met de veiligheid bar en boos gesteld. Als fietser ben je vogelvrij verklaard als je over moet steken. En gaat dat nu verbeteren? Dat is de vraag als ik de plannen zie. 
Ondertussen zien we vanuit ons appartement wat de omleiding teweeg brengt op de uitvalsweg. Een stroom auto's, vrachtauto's, bussen en busjes, maar ook schooljeugd die daar tussendoor laveert. Ik word er echt niet vrolijk van .Sta steeds kiek uut te roepen, maar ze kunnen me niet horen.
Ik denk dat ik de komende zeven weken, want zolang gaat het duren, mijn keukenraam vermijd. Ja, dat is struisvogelpolitiek , dat weet ik. Maar dat heeft de gemeente toch ook een beetje gedaan ? 

3 reacties

Als de werkzaamheden straks achter de rug zijn, dan wordt alles weer veilig. Dat hopen we tenminste. Tot die tijd: heel verstandig van jou om NIET uit het raam te kijken...

han44

04 April 2018 om 14:03

Vorig jaar was het hier ook zo'n gedoe, met vernieuwen van de riolering, het gaat voorbij, lieve groet van mij het is hier maar stil op de weblogs!

Truitjes Perikelen

09 April 2018 om 10:13

Ik verbaas me er ook altijd weer over hoe weinig goed vooruit wordt gedacht bij verkeersontwikkelingen bij nieuwbouwgebieden. Vaak is 't 'eerst bouwen en dan daarover gaan nadenken'. Maar nog even en je kunt weer het raam uitkijken.

Toos van Holstein

10 April 2018 om 12:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.