LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Bloggen

0 reacties

Zo uitgebreid als deze Paasbrunch hier op de foto, was het dit jaar niet. We waren ook maar met zijn tweetjes. Toch wel lekker gegeten hoor. Geen kreukels, geen krentebrood, en die andere dingen die misten we. Maar we hadden elkaar. En dat is belangrijk. Want sinds deze foto werd gemaakt is er veel gebeurd, en op sommige momenten komt dat hard binnen.
Gelukkig  zijn we beiden weer gezond, nog wel wat gemakkelijk moe. dat zeiden we zojuist tegen elkaar toen we na een bezoek aan de camping huiswaarts keerden. Op de camping waren al veel gasten  die 's nachts gewoon bleven, en er was de voorjaarsbijeenkomst. Vroeger de nieuwjaarsreceptie... Er zijn diverse nieuwe bewoners, leuke jonge stellen met kleine kinderen. Dat is prima, want gelukkig is onze camping geen seniorenverblijf. Het chalet zag er prima uit, uiteraard, er zal gepoetst moeten worden als we weer van de zomerse dagen gaan genieten!

Ik moet me eerst even verontschuldigen tegenover een van mijn vaste lezers. Sorry Jannie, dat ik niet meer reageerde , maar ik blog nog wel hoor. Het was alleen allemaal een beetje veel tegelijk. Facebook, dat lukte wel, maar voor een blogje ga ik zitten. Dank je wel voor je reactie en succes bij alles wat komen gaat.

De jeugd vliegt uit, onze jongste met vrouw en kinders naar hun eigen chalet in Cadzand en de oudste met zijn vriendin en zoontje zijn naar Tenerife. Raf vind het bijzonder leuk, zon, zee en in een vliegtug. De moderne techniek geeft ons de gelegenheid om bijna dagelijks mee te genieten met het stel vakantiegangers. 
We hebben gevraagd of ze de zon mee willen brengen.. krijgen jullie er ook van. O.K. ?

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.