LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Schoon

1 reactie

 Er staat vanavond een bericht op ZeelandNet over het schoonmaken van het strandje bij het Topshuis op de Strormvloedkering. Hier op de foto zie je ook een stukje strand op de Neeltje Jans. De andere kant van de weg. Dus niet de Noordzeekant. Want inderdaad gaat het daar flink tekeer en is het afval er ook naar. Als we er wandelen zie je zoveel dat je denkt, zouden mensen dat nu echt niet mee naar huis kunnen nemen? Al die kleine flesjes die wandelaars bij zich hebben , ze komen meestal in het water terecht. Dopjes, badslippers, speelgoed... Sinaasappelschillen, maar die vergaan . 
Toen we vorig jaar op Vlieland waren stond daar een groot 'kunstwerk' gemaakt van plasticdoppen die uit de zee opgevist waren. Het was mooi. Op diverse manieren. 
De schoonmaakploeg die vandaag naar het strand was gekomen, kreeg het bericht via Facebook binnen. Dat blijkt dus een goede manier te zijn. 
Misschien dat de Facebooklezers die plastic droppen op het strand zich een beetje schuldig voelen ?
Natuurlijk staan er ook afvalbakken op de stranden, maar de mooiste plekken, waar het zo stil is. Nee, daar moet je zelf voor je afval zorgen..

1 reactie

Mijn goede voornemen: de volgende keer geef ik me op als lid van de schoonmaakploeg. Beloofd is beloofd!!!

han44

13 January 2018 om 21:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.