LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Tuus

2 reacties

 Nee, zo zag het er donderdag echt niet uit bij ons chalet, want zomerser dan zo kan het bijna niet. Maar we gingen even kijken of alles na de hevige storm in orde was, en dat bleek zo te zijn. Helaas bleek er ook veel water te staan, en kaplaarzen, die had ik niet bij me. Gelukkig zien mijn schoenen er nu weer goed uit. En we hebben meteen nieuwjaarswensen gedropt bij mensen die we kennen.
De nieuwjaarsreceptie zoals vroegr , die is er niet meer, en dat was dikwijls de gelegenheid om en de caravan te controleren, en meteen iedereen te groeten. Maar de jongere generatie keek daar anders tegenaan, die kozen voor de opening van het seizoen op 1e paasdag, ook gezellig.

Gisteravond was er een nieuwjaarsbijeenkomst van de vogelaarsclub waar husband lid van is. Eerst bowlen, dan steengrillen. Dat heeft niks met vogels tellen te maken, wel met punten tellen,( en calorieen). Ook vandaag waren we bezig, vanochtend een verjaardag, een vriend die 65 werd, en vanmiddag nog snel even naar streekmuseum De Meestoof in Sint Annaland. Daar wordt jaarlijks de kerst en nieuwjaar gebruikt voor een expositie van Thoolse kunstenaars. Dus net voor het scheiden van de markt, even bekeken. Er hing, en stond mooi werk. Zoals keramiek en quilts. Maar ook mooie schilderijen. 
Bij het bekijken denk ik dan: een goed voornemen van mij zou zijn weer eens met penseel/kwast/paletmes/verf/doek aan de slag te gaan.

Toen nog naar de kinders, kleinkinders en kleinhond, bijkletsen. Maar wel de uitnodiging afgeslagen om te blijven eten. Ons gaen naer 'uus, hield ik mijn poot stijf.

Want morgenmiddag vieren we de 75e verjaardag van mijn zus die woensdag na kerst jarig was. Weer allemaal goede wensen, voor allerlei lieve mensen.. En dan ? Dan gaan we weer 'normaal' doen- hoop ik. 

2 reacties

Gewoon doen. Dat is een goed idee. Maar we zijn ook voornemens om dit jaar leuke dingen te doen, zoals uit eten gaan. Met dat laatste beginnen we morgen al.....

(was nog een cadeautje voor ons 50-jarig huwelijk)

han44

06 January 2018 om 21:48

De tijden rond 1 januari zijn inderdaad altijd maar druk met allerlei feesten en bijeenkomste. Ik vind 't altijd heerlijk daarna in alle rust bij te komen. TOOS

Toos van Holstein

09 January 2018 om 13:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.