LEVENSGENIETER

Men hoeft de wereld niet rond te reizen om te begrijpen dat de hemel overal blauw is. (Goethe)

Wensen

0 reacties

Ik weet het, ik ben nogal kritisch als ik iets lees. Zo zie ik tegenwoordig regelmatig de reclame met de waarschuwing Geen 18, geen alcohol. Dan denk ik, wie ben jij om mij dat te verbieden. Ik ben 72. maar zij zeggen, geen 18 ? Geen alcohol. Dan zou er m.i. toch eigenlijk moeten staan: beneden de 18 , geen alcohol. Want als het geschrevene bedoeld wordt zou er toch heel wat minder alcohol over de toonbank gaan. Niet dat het een probleem zou zijn, dat minder. Want zeker in de dagen wordt er, zo lees ik vandaag in de krant, veel en veel meer genuttigd.
Je hoort dan ook bijna dagelijks iemand iets zeggen over 'kerstborrel', en daar houdt het niet mee op.
Dus lieve mensen, geniet van de feestdagen, maar maak er geen zootje van, dat is een van mijn  wensen.
Verder hoop ik dat jullie allemaal kerstfeest kunnen vieren in een sfeer die gezellig is, en vredig, en vooral samen met iedereen die van je houdt.

Ik hoop ook dat het nieuwe jaar alles zal bieden waar we naar verlangen. En dat is voor iedereen iets anders, maar voor de meesten toch wel gezondheid.
Op onze leeftijd krijg je steeds meer klachten. Dat is een ding wat zeker is. Maar dan denk ik.. je/we zijn er nog. En tegelijk denk ik dan aan al diegenen waarvan we afscheid moesten nemen. Het worden er zoveel... We gedenken hen in een liefdevolle herinnering.
En voor al diegenen die mijn wensen lezen, ze gelden voor jullie allemaal. Geniet van de kerst en we blijven van elkaar houden op de juiste manier! 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.